Werken bij Flash Private Mobile Networks

Flash Private Mobile Networks is een professionele marktleider die totaaloplossingen biedt op het vlak van private mobiele netwerken. Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren deze netwerken en kijken daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. Ontwikkelingen zoals Machine-to-Machine communicatie, het Internet of Things en Business Intelligence volgen we op de voet en passen we integraal toe. Met onze producten en oplossingen vertalen we deze functionele toepassingen binnen specifieke branches, waarmee organisaties zorgeloos, flexibel en veilig kunnen communiceren. Flash Belgium maakt onderdeel uit van Flash Private Mobile Networks Nederland.

Wij onderscheiden ons door ons Full Service concept en de Kunst van het Verstaan. Wij maken waar wat we toezeggen, doen graag nog een stapje extra, denken mee met onze klanten en komen zo tot klantgerichte oplossingen op maat. Wij weten op een slimme manier bedrijven, mensen en systemen met elkaar te verbinden. Dit alles doen wij met een uitgebalanceerd team van mensen dat beschikt over een ruime ervaring, specifieke vakkennis, een gezonde ambitie en een groot innovatief vermogen.

Om onze dienstverlening naar onze relaties blijvend te kunnen garanderen, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Raadpleeg onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Stages

Flash is een erkend leerbedrijf van Stichting Kenteq. We bieden studenten van middenkaderopleidingen Telematica en Automatiserings Elektronica de mogelijkheid om bij ons stage te lopen en ervaring op te doen. Interesse? Neem dan contact met ons op!