Politie Be Web

Webshop

Webshop
Flash Private Mobile Networks België levert als vaste leverancier in het raamcontract van ASTRID randapparatuur en accessoires binnen het segment Openbare Orde en Veiligheid (OOV) in België.

Motorola radio's en Swissphone pagers

De raamovereenkomst voor het leveren van de apparatuur op het Belgische ASTRID netwerk is recent vernieuwd voor een periode van 4 jaar en is verdeeld over 10 percelen. Flash biedt aan op 7 percelen. Wij leveren Motorola radio's (draagbare, mobiele en vaste radio's) en Swissphone pagers. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten inbouwen van vaste posten en accessoires in uw voertuigen.

Indoor dekking op special coverage locations

Naast de randapparatuur en accessoires via het raamcontract bieden wij al jarenlang indoor dekking op special coverage locations. Wij zorgen ervoor dat de brandweer, politie en ambulancemedewerkers ook op deze locaties veilig hun werk kunnen doen. 

Motorhelmen met communicatie-uitrusting

Wij leveren bovendien gecertificeerde motorhelmen met communicatie-uitrusting aan de politie. 

Missiekritische IoT oplossingen

Flash ontwikkelt IoT oplossingen voor missiekritische toepassingen. Lees het interview met Luc Deneubourg in Vakblad Verbinding. 

Volledige ontzorging

Bovenal zorgen wij voor volledige ontzorging ten aanzien van uw missiekritische communicatie! Bezoek onze webshop om het bestelproces voor u te versnellen en vereenvoudigen. Een login vraagt u eenvoudig aan via ons contactformulier. 

Gerelateerde cases

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private Mobile Networks. Ontdek wie u voor gingen.