Optimale veiligheid

Omdat de veiligheidsbedreigingen steeds geraffineerder worden, heeft u niet alleen de zekerheid nodig van een waterdicht systeem dat gevoelige informatie veiligstelt, maar wilt u ook het hoogste veiligheidsniveau bereiken voor uw medewerkers.

Dankzij een combinatie van authenticatie en versleutelingstechnieken is uw gevoelige informatie beschermd. Onze netwerken kennen verschillende gradaties in beveiliging, waardoor wij u goed kunnen beschermen tegen medegebruik en afluisteren.

Bescherming van medewerkers

Extra functionaliteiten als Man-Down, de SOS alarmtoets, GPS locatiebepaling en Lone Worker Protection bieden uw medewerkers nog meer veiligheid dan voorheen. Dit kan van levensbelang zijn wanneer medewerkers direct hulp nodig hebben van collega’s. Door het indrukken van de SOS-toets op een handset worden collega’s gewaarschuwd om hulp te verlenen, terwijl het systeem hen automatisch van locatie-informatie voorziet.

Betrouwbare communicatie dankzij slimme technologieën

Ongelukken gebeuren wanneer het misgaat in de communicatie. Denk aan een onbegrepen instructie, een vertraging in de rapportage of een mislukt verzoek om bijstand. De kwaliteit van het geluid en de betrouwbaarheid van het signaal kunnen het verschil maken tussen het veilig uitvoeren van een taak en een gevaarlijk incident. De slimme communicatieoplossingen van Flash stellen gebruikers in staat om met vertrouwen te werken onder veilige omstandigheden.  

Veiligheidstraining

Een veilige situatie ontstaat bij een uitstekende samenwerking en een optimale integratie van alle processen. Daarom bieden wij tevens uitgebreide mogelijkheden om ook uw medewerkers op veiligheidsgebied te trainen en te adviseren.

Gerelateerde cases

Wij bieden de garantie dat onze mobiele communicatieoplossingen bijdragen aan optimale veiligheid.