WAVE - Communicatie buiten de geografische grenzen van uw systeem

Indien u gebruikmaakt van de systemen MOTOTRBO Connect Plus, Capacity Plus of Linked Connect Plus is de Motorola WAVE 3000 app geschikt. Bijvoorbeeld als u buiten de geografische grenzen van uw eigen systeem wilt communiceren of u collega’s toegang wilt verlenen die geen gebruik maken van een portofoon.

Motorola WAVE 3000 werkt zowel op het Android, als op het iOS platform, en heeft een versie waarbij u op de PC kunt inloggen; een soort meldkamerapplicatie. Motorola’s WAVE 3000 oplossing biedt u de mogelijkheid om verschillende devices, zoals analoge en digitale portofoons, in combinatie met uw telefooncentrale aan elkaar te koppelen. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat een ieder met elkaar kan communiceren, ongeacht het device dat een betreffende medewerker gebruikt. Het vergroot de efficiëntie en de productiviteit. 

Met WAVE 3000 is het voor organisaties mogelijk om beschikbare devices te combineren met een bestaand portofoniesysteem. Dit levert een efficiëntie- en productiviteitsverbetering op doordat de aanwezige communicatiemiddelen, zoals smartphones en tablets, ook ingezet kunnen worden voor push to talk functionaliteiten. WAVE 3000 verruimt zo de onderlinge communicatiemogelijkheden van een organisatie en bespaart op de investering in nieuwe portofoons. 

  • Beveiligde SSL-verbinding voor signalering. 
  • AES 256 bits-encryptie voor spraak.

Branches

Organisaties uit diverse branches profiteren van de voordelen van WAVE.

Toon meer

Downloads

Download voor meer informatie de onderstaande leaflet.