Shutdowns Turnarounds 2

Shutdowns en turnarounds

Shutdowns en turnarounds
Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit en snelheid van een turnaround mede bepaalt hoe sterk een plant staat ten opzichte van de concurrentie. Hoe minder downtime, hoe beter. Eén van de belangrijkste efficiencyverbeteringen betreft de onderlinge communicatie én de communicatie met de plantmanagers.

Een goed ingerichte turnaround met een slim communicatienetwerk haalt direct de downtime naar beneden. Tijdens een gemiddelde stop werken 1500 contractors. Uit onderzoek blijkt dat zij 10 minuten per dag efficiënter werken wanneer zij gebruikmaken van goede radiocommunicatie. U bespaart dus 15.000 minuten per dag. Dat is 250 uur. Naast een efficiëntere turnaround, en dus minder variabele turnaround-kosten, levert een goed communicatienetwerk ook extra veiligheid op.

Optimale veiligheid tijdens turnarounds

Het minimaliseren van ongevallendreiging, brandgevaar en het proactief voorkomen van incidenten zijn dé speerpunten van de communicatieoplossingen van Flash. Wij streven naar optimale veiligheid door middel van totaal- en op maat gemaakte oplossingen waarbij mensen, technologie en kennisdeling optimaal geïntegreerd worden. Onze gecertificeerde medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om de juiste communicatieoplossing voor uw turnaround te organiseren, in de vorm van ATEX-apparatuur of compleet geïntegreerde systemen voor procescontrole en alarmopvolging.

Flexibel huren

Onze verhuurvloot bestaat uit 25.000 ATEX- en non-ATEX portofoons, smartphones en tablets voor de korte termijn huur. We kunnen daardoor flexibel inspringen op situaties waarbij direct extra apparatuur moeten worden ingezet, zoals bij turnarounds. De apparatuur is vooraf gecheckt, de batterijen verkeren in goede conditie en de service is inbegrepen. Met onze oplossing op het gebied van mobile device management wordt de veiligheid van ATEX smartphones geborgd en kan misbruik worden voorkomen. Met verzekeringen dekt u eigen risicobedragen af als er bijvoorbeeld een portofoon of smartphone kwijtraakt.

Extra turnaround service

Flash biedt speciaal voor grote projecten met meerdere gebruikersgroepen of subcontractors (zoals turnarounds) een extra service voor uitgifte en inname van gehuurde portofoons. Flash voorziet alle portofoons van een unieke barcode, die de naam van de individuele gebruiker of bedrijfsnaam omvat. Flash kan ter plaatse de uitgifte en na afloop de inname van de portofoons verzorgen. Tussendoor bijhuren of inleveren kan ook. In het Online Klantenportal van Flash is direct inzichtelijk welke persoon welke portofoon gebruikt. Op deze wijze wordt preventief de schade door vermissing beperkt.

Inzicht in waar welke apparatuur zich bevindt 

Flash heeft onlangs een nieuwe module ontwikkeld binnen het Online Klantenportal, genaamd Uitgifteregistratie, waarmee u de uitgifte en inname van apparatuur aan subcontractors bij turnarounds ook eenvoudig zelf kunt organiseren en vastleggen. Met Uitgifteregistratie krijgt u inzicht in waar welke apparatuur zich bevindt. U voorkomt zo discussies over de gehuurde materialen. 

Extra beveiliging van uw medewerkers en uw terrein

Wilt u uw terrein beveiligen tegen diefstal en vandalisme? Niet alleen directe schade door inbraak en vernieling kosten veel tijd en geld, ook indirecte schade zoals vertraging tijdens uw turnaround kost tijd en geld. Met Flash Smart Eye bieden wij u een beveiligingssysteem voor 24/7 camerabewaking. Een kostenefficiënte oplossing dankzij toezicht op afstand! Flash Smart Eye kan bovendien worden ingezet voor monitoring van uw medewerkers, ten behoeve van hun veiligheid. Met behulp van Internet of Things (IoT) kunnen wij Flash Smart Eye integreren met andere systemen, zodat wij uw processen nog efficiënter maken. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat. 

Toon meer

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al ruim 20 jaar actief in de markt van bedrijfskritische mobiele communicatie voor de (petro)chemie. In de loop der jaren hebben we veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften bij turnarounds.

Toon meer

Gerelateerde cases

Lees de cases van organisaties die profiteren van onze ondersteuning tijdens turnarounds. 

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen onze klanten binnen de (petro)chemie efficiëntie en optimale veiligheid tijdens turarounds. 

Downloads