TETRA - Een wereld van nieuwe mogelijkheden

TETRA is uitermate geschikt als digitaal alternatief voor organisaties met veel portofoongebruikers en een hoge verkeerscapaciteit. Dankzij de Time Division Multiple Acces technologie (TDMA) biedt TETRA maar liefst 4 kanalen per frequentie, waardoor er meer data tegelijk kan worden verstuurd. Niet alleen is uw kritische communicatie van hogere kwaliteit, uw datacommunicatie is ook veel betrouwbaarder.

De digitale TETRA standaard is opgesteld door het ETSI (Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut). Overheidsinstellingen, grote transportbedrijven en grote industriële complexen maken gebruik van de technologie. 

Een TETRA netwerk maakt gebruik van trunking techniek, oftewel het 'bundelen van gebruik'. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een computer die vrije kanalen kiest voor het versturen en ontvangen van spraak en data. Indien beschikbaar kan de computer ook meerdere kanalen gebruiken om een bericht te versturen of te ontvangen. 

  • Altijd beschikbaar; meerdere gespreksoproepen kunnen tegelijk communiceren.

Gerelateerde cases

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Ontdek hoe TETRA voor onze klanten bijdraagt aan het realiseren van hun doelstellingen.

Branches

TETRA is geschikt als digitaal alternatief voor organisaties met veel portofoongebruikers en een grote verkeerscapaciteit uit diverse branches. 

Toon meer

Downloads