Service Management

Service Management

Service Management
Uw apparatuur moet gewoon werken. Dat begrijpen wij als geen ander. Flash kiest voor een transparante werkwijze. Daarom ontwikkelden wij de Service Management Tool, voor een eenduidige registratie en afhandeling van al uw serviceverzoeken. Het aantal, type en de status van de meldingen zijn volledig inzichtelijk via periodieke rapportages.

Signaleren van trends

In de Service Management Tool worden alle service calls, zoals storingen, reparaties en onderhoud, op uniforme wijze vastgelegd. Zo worden onze engineers centraal en éénduidig aangestuurd via geautomatiseerde werkbonnen en is het voor u inzichtelijk hoe vaak er een storing plaatsvindt en wat de oorzaak van de storing is. Door het signaleren van dergelijke trends is het mogelijk om tijdig bij te sturen op het aantal onderhoudsbeurten en het gebruik of zelfs de vervanging van portofoons.

Digitale werkbonnen

Met de mobiele app zijn onze engineers beter geïnformeerd wanneer zij bij u aan de slag gaan. Uw service call wordt doorgezet naar de mobiele app van de engineer. Vanaf zijn tablet ziet de engineer precies wat deze inhoudt en wat voor materiaal er nodig is. De engineer komt volledig voorbereid bij u op locatie en kan de melding sneller oplossen. Zodra de service call verholpen is, verschijnt de werkbon op de app. U ondertekent deze digitaal en er wordt een kopie naar het door u opgegeven e-mailadres verzonden.

Transparantie

We willen zo transparant mogelijk zijn als het gaat om service. Via de online klantenportal heeft u zelf toegang tot de Service Management Tool. Alle werkbonnen zijn voor u inzichtelijk en u bent altijd op de hoogte van de actuele status van een storing, reparatie of onderhoud. Naast meldingenbeheer is het ook mogelijk om informatie te analyseren. We zetten periodieke rapporten voor u klaar, zodat u over alle sturingsinformatie beschikt die u nodig heeft. U weet precies wat er met uw apparatuur gebeurt en u heeft meer grip op de inzet en het onderhoud van uw vloot.

  • Unieke flexibiliteit. 
  • Volledige ontzorging.
  • Intensieve samenwerking.

Service Management in beeld

Bekijk ook de animatie over Service Management. U krijgt in nog geen 20 seconden een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Gerelateerde cases

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches doen hun voordeel met de Service Management Tool van Flash Private Mobile Networks. Ontdek wie u zoal voor gingen. 

Het Full Service Concept van Flash

Wij bieden u service op maat, waarbij u zelf die componenten uit ons Full Service Concept selecteert waar u op dat moment behoefte aan heeft. Naast Service Management bevat ons Full Service Concept: 

Toon meer

Downloads

Download voor meer informatie onze Nederlands- of Engelstalige leaflet over Service Management.