Push-to-Talk apps - Directe en vloeiende groepscommunicatie

Push-to-Talk biedt u de mogelijkheid tot directe spraakcommunicatie. Deze technologie is uitermate geschikt voor (middel)grote organisaties waarvan de mobiele werknemers in teamverband te werk gaan in een tijdkritische operatie en waar snelle communicatie zonder geografische beperkingen bepalend is voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Push-to-Talk werkt via een mobiele applicatie waarmee gebruikers gemakkelijk in groepen met elkaar kunnen communiceren. Met name tijdens een crisis, ramp of groot evenement is dit een groot voordeel. U heeft geen eigen radio-infrastructuur nodig, u heeft niet te maken met geografische beperkingen en u kunt gebruikmaken van eigen smartphones met eigen data-abonnementen. U heeft bovendien de mogelijkheid om een vrijwel ongelimiteerd aantal groepen te programmeren. De spraak is van uitstekende kwaliteit, wordt digitaal gecodeerd en is niet af te luisteren.

  • Optimale veiligheid door snelle verbindingsopbouw en groepscommunicatie.
  • Altijd bereikbaar omdat er geen geografische beperkingen zijn.
  • Financieel voordelig dankzij gebruik van eigen hardware.

Gerelateerde cases

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Ontdek hoe Push-to-Talk voor onze klanten bijdraagt aan het realiseren van hun doelstellingen.

Toegevoegde waarden

Push-to-Talk apps bieden toegevoegde waarde op het gebied van kostenbesparing, bereikbaarheid en veiligheid. 

Branches

Push-to-Talk  is geschikt voor (middel)grote organisaties uit diverse branches.

Toon meer