PAGING - Directe en eenduidige informatie

De meest betrouwbare manier om een bericht eenduidig en draadloos over te brengen volgens POCSAG protocol, is paging. Door deze toepassing is het mogelijk om personen of groepen, handmatig of volledig geautomatiseerd, een boodschap te sturen. Omdat paging veelal gebaseerd is op eenrichtings radiocommunicatieverkeer, biedt het de hoogste garantie dat een bericht daadwerkelijk aankomt.

Het concept van een pagingsysteem is eenvoudig; informatie vanuit verschillende bronnen (PC applicatie, ESPA 444 signaal uit brandmeldcentrale, e-mailbericht, alarmknop, extern contact, etc.) wordt door het systeem (POCSAG zender) vertaald in een tekstboodschap en verzonden naar een POCSAG ontvanger (pieper).

Waarom POCSAG?

POCSAG is, in tegenstelling tot allerlei individuele protocollen van diverse fabrikanten, een wereldstandaard op het gebied van paging. Dit maakt het mogelijk om de apparatuur van diverse leveranciers te combineren tot een op maat gesneden oplossing voor iedere gebruiker. Door de inzet van pagers worden jouw medewerkers bij calamiteiten direct en eenduidig geïnformeerd.

  • Efficiënte bedrijfsprocessen dankzij eenduidige en directe informatie. 
  • Altijd bereikbaar dankzij eenrichtingsradiocommunicatie.

Gerelateerde cases

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Ontdek hoe paging voor onze klanten bijdraagt aan het realiseren van hun doelstellingen.

Toegevoegde waarden

Paging draagt bij aan efficiëntere bedrijfsprocessen en 24/7 bereikbaarheid. 

Branches

Organisaties uit diverse branches maken gebruik van paging. 

Toon meer

Downloads

Download voor meer informatie de Nederlands- en Engelstalige leaflets over paging.