Online Klantenportal

Online Klantenportal

Online Klantenportal
Iedere dag zetten wij ons in voor een 100% veilige en efficiënte werkomgeving voor onze klanten. Dat doen wij met onze communicatieoplossingen en onze dienstverlening. En daar hebben we in sommige gevallen informatie voor nodig. Die informatie vragen wij niet zomaar. Het gaat per slot van rekening om uw privacy. En daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.

Hieronder vindt u meer informatie over wat wij met uw gegevens doen in relatie tot ons Online Klantenportal. 

Online Klantenportal

Als contractklant bij Flash kunt u gratis gebruikmaken van het door ons in eigen beheer ontwikkelde Online Klantenportal. Dit is een realtime managementtool waarmee u zicht heeft op uw volledige communicatievloot. In het Online Klantenportal kunt u 24/7 serviceverzoeken inleggen, koop- en huurorders plaatsen, werkbonnen goedkeuren en rapportages opvragen. U kunt bovendien gratis gebruikmaken van onze uitgifteregistratietool om uw communicatieapparatuur eenvoudig op de man uit te geven.

Als u gebruik wilt maken van ons Online Klantenportal om uw communicatievloot optimaal te beheren, dan hebben wij een aantal contactgegevens van u nodig. Wij hebben het e-mailadres en de voor- en achternaam van de gebruikers van het Online Klantenportal nodig om een persoonlijke inlog aan te kunnen maken en de inloggegevens naar de gebruikers toe te kunnen sturen. 

In het Online Klantenportal leggen wij diverse documenten vast, namelijk uw huur- en/of servicecontracten, inkooporders, serviceverzoeken, facturen en rapportages. Indien u gebruikmaakt van de functie Klantvelden worden tevens de gegevens van de gebruikers van uw mobiele apparatuur (bijvoorbeeld de voor- en achternaam, de functie, het personeelsnummer en het portofoonnummer) in het Online Klantenportal vastgelegd.   

Alle documenten zijn zichtbaar in het Online Klantenportal gedurende de tijd dat u een aansluiting heeft (doorgaans gedurende de looptijd van de overeenkomst). De documenten worden daarna nog 7 jaar gearchiveerd.