NEXEDGE - Ideaal voor grotere afstanden

NEXEDGE biedt één kanaal per frequentie, maar geeft de gebruiker tweemaal zoveel capaciteit als een vergelijkbaar analoog systeem. De afstand die overbrugd kan worden, is in veel gevallen groter ten opzichte van DMR.

NEXEDGE leent zich prima voor bedrijven die de overstap willen maken naar digitaal, maar waarvoor TETRA net een stap te veel is. NEXEDGE levert een zeer goede prijs-prestatieverhouding en is al rendabel vanaf twintig portofoongebruikers.

Modulair uit te breiden

NEXEDGE is volledig modulair opgebouwd. Daardoor kan het systeem volledig worden afgestemd op de behoeftes van uw organisatie op dit moment, terwijl met toekomstige wensen al rekening gehouden kan worden. U kunt zelfs uw huidige analoge apparatuur blijven gebruiken in combinatie met NEXEDGE, aangezien een NEXEDGE kanaal gedeeld kan worden tussen analoge en digitale gebruikers.

  • Financieel voordelig. 
  • Unieke flexibiliteit.
  • Altijd bereikbaar door grote overbrugbare afstand.


Gerelateerde cases

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Ontdek hoe NEXEDGE voor onze klanten bijdraagt aan het realiseren van hun doelstellingen.

Toegevoegde waarden

NEXEDGE biedt toegevoegde waarde op het gebied van bereikbaarheid en kostenefficiency. 

Branches

NEXEDGE is geschikt voor organisaties uit diverse branches. 

Toon meer

Downloads

Download voor meer informatie de Nederlands- of Engelstalige leaflet over Kenwood NEXEDGE.