Modulaire Servicevormen

Modulaire Servicevormen

Modulaire Servicevormen
Onze diensten zijn onderverdeeld in diverse modules. Zo kunt u zelf bepalen hoe wij u optimaal kunnen ontzorgen. Kiest u voor ad hoc service? Dat kan. Vindt u het prettig als Flash Private Mobile Networks uw apparatuur haalt en brengt? Dat regelen we. Wel of geen vervangende apparatuur bij reparatie? U bepaalt. Flash Private Mobile Networks zorgt altijd voor een maatwerkaanpak die perfect bij uw wensen aansluit.

Total Care Plus

Kiest u voor Total Care Plus? In dat geval kiest u voor het gemak om de zorg voor service en onderhoud geheel aan ons uit te besteden. Met vaste prijsafspraken, vaste responstijden en haal- en brengservice weet u precies waar u aan toe bent. Ook vervangende apparatuur is geregeld, mocht dit wenselijk zijn.

Ad hoc

Kiest u voor reparatie op Ad Hoc basis? Dat kan. Reparatie verplicht tot niets en Flash staat toch 24/7 voor u klaar.

Total Care

Met Total Care heeft u alle voordelen van Total Care Plus, met uitzondering van de vervangende apparatuur.

Preventief onderhoud

Flash voert op locatie periodiek, preventief onderhoud uit aan uw centrale systeemcomponenten en de portofoons. Met deze servicevorm kiest u voor planmatig onderhoud, waarmee u de levensduur van uw apparatuur verlengt én u erop kunt rekenen dat deze altijd in prima staat verkeert.

Respons Service

Wilt u zekerheid over de responstijd na het melden van een storing? Met deze servicevorm garanderen wij binnen 4 uur op locatie aanwezig te zijn om uw storing te verhelpen. Alle dagen van de week, 24 uur per dag.

Maatwerk

Bij Maatwerk kunt u uw servicecontract geheel conform uw eigen servicewensen op laten stellen. Hierbij kunt u denken aan een aangepaste contractduur, specifieke servicecondities, gewenste back-up garanties van uw communicatiesysteem, et cetera.

On Site

Heeft u liever één keer per week of per maand een engineer bij u op locatie? Kies dan voor On Site service. U bepaalt zelf de dag of het dagdeel waarop de engineer langskomt. Ook kunt u uw prioriteiten ten aanzien van de servicewerkzaamheden aangeven.

Tijdelijke Huur

U kunt bij Flash huren op de lange termijn, maar ook op de korte termijn. De huurvloot van Flash bestaat uit 25.000 (ATEX) portofoons en diverse (mobiele) netwerk oplossingen. Met Tijdelijke Huur heeft u alle voordelen van het Total Care Plus concept, met gebruikmaking van apparatuur uit onze huurvloot.

Haal- en Brengservice

Wilt u portofoons aanbieden voor reparatie, maar deze niet opsturen of langsbrengen? Maak dan gebruik van de Haal- en Brengservice van Flash. Snel en gemakkelijk.

Batterijen vervangen

Als u kiest voor de optie Batterijen vervangen, worden deze elke twee jaar vervangen, zonder dat u hier verder omkijken naar heeft. U heeft de garantie dat de batterijen aan de juiste specificaties voldoen. De oude batterijen worden op milieuvriendelijke wijze via STIBAT door ons afgevoerd.

Rapportage

Op basis van uw wensen kunnen wij rapportages voor u opstellen en met u bespreken. Op die manier heeft u inzicht in de geboden service, de kosten, de trends en de verbeterpunten. Samen bekijken we met u op welke punten de service verder geoptimaliseerd kan worden.

  • Unieke flexibiliteit. 
  • Volledige ontzorging.
  • Intensieve samenwerking.

Modulaire Servicevormen in beeld

Bekijk ook de animatie over onze Modulaire Servicevormen. U krijgt in nog geen 20 seconden een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Het Full Service Concept van Flash

Wij bieden u service op maat, waarbij u zelf die componenten uit ons Full Service Concept selecteert waar u op dat moment behoefte aan heeft. Naast Modulaire Servicevormen bevat ons Full Service Concept: 

Toon meer

Downloads

Download voor meer informatie onze Nederlands- of Engelstalige leaflet over Modulaire Servicevormen.