Mobile Worker Concept

De radiocommunicatietechniek is continu in ontwikkeling. De portofoon voorzag in de behoefte om op afstand één-op-één tussen personen te kunnen communiceren. Inmiddels is het mogelijk om ook te communiceren met objecten. Een ontwikkeling die een nieuwe dimensie geeft aan via radio communiceren.

Het Mobile Worker Concept van Ecom is gebaseerd op deze ontwikkeling. Het concept voor mobiele werknemers laat dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk verlopen.

Internet of Things in de industrie

Naast communicatie tussen personen is het mogelijk geworden om te communiceren met de objecten zelf. Een object kan een portofoon zijn, maar ook een andere device zoals een pager, mobiele telefoon, smartphone, tablet of laptop.

Het device is de basis die samen met randapparatuur en software het ecosysteem voor radiocommunicatie vormt. Deze doorbraak in technologie wordt het Internet of Things van de industriële sector genoemd. Internet of Things maakt het voor bedrijven mogelijk om efficiënter gebruik te maken van hun resources, zoals apparatuur maar ook arbeidskracht.

Verbeter de efficiency van mobiele werknemers

Mobiele werknemers dragen vaak al een device bij zich gericht op radiocommunicatie. Door daar gepersonaliseerde informatie op aan te bieden, wordt het werkgemak van deze medewerkers verhoogd. Tegelijkertijd kunnen er accurate gegevens worden verzameld. Denk aan locatiebepaling of andere metingen ten behoeve van de veiligheid. Het Mobile Worker Concept van Ecom helpt u in de volgende uitdagingen:

  • De productiviteit van uw mobiele werknemers maximaliseren.
  • De juiste informatie verschaffen, waar en wanneer deze nodig is.
  • Accurate gegevens verzamelen om geïnformeerd te worden en in real-time beslissingen te kunnen nemen.
  • Besteding van geld en tijd minimaliseren.
  • Behoud van bestaande kennis verbeteren.


Mobile Worker Concept voor uw organisatie?

Flash Private Mobile Networks is partner van Ecom. Door het partnership voegt Flash Private Mobile Networks diverse ATEX-producten en innovatieve apps toe aan het assortiment. Daarnaast treedt Flash op als aanspreekpunt voor het inrichten van het gehele Mobile Worker Concept. We gaan dan ook graag met u in gesprek om u op maat te adviseren!

Toegevoegde waarden

Het Mobile Worker Concept van Ecom biedt toegevoegde waarde op het gebied van procesoptimalisatie en veiligheid. 

Productvideo

Meer weten? Bekijk de productvideo over het Mobile Worker Concept en neem bij vragen gerust contact met ons op. 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Downloads

Download ook de leaflet over het Mobile Worker Concept.