LTE - Mobiel data ontsluiten

Voor elk bedrijf waar het mobiel ontsluiten van data essentieel is om te functioneren of waar de veiligheid van medewerkers voorop staat, biedt Private LTE uitkomst. Flash Private Mobile Networks beschikt over de kennis om een LTE netwerk op eenvoudige wijze volledig af te stemmen op de wensen en eisen van uw organisatie.

Elke organisatie heeft een betrouwbaar (data)communicatienetwerk nodig. Of het nu tijdens calamiteiten, geplande of ongeplande evenementen is, of het een organisatie betreft waarbij het mobiel ontsluiten van data essentieel is voor het functioneren van het bedrijf; LTE, ook wel 4G genoemd, biedt uitkomst. 

LTE biedt de garantie op het perfect ontsluiten van high speed data, spraak en berichten. Dankzij de eenvoudige architectuur en ontelbare mogelijkheden van LTE kunnen wij vele verschillende oplossingen en toepassingen bieden. Denkt u hierbij aan data toepassingen, zoals live videostreaming, Machine-to-Machine (over IP) en messaging. Ook spraakapplicaties via VOIP behoren tot de mogelijkheden. 

De markt voor private LTE netwerken zal de komende vijf jaar langzaam, maar zeker groeien. Vooral in omgevingen met bedrijfskritische communicatie waar veiligheid voorop staat en een betrouwbaar netwerk essentieel is, wordt er vaker gekozen voor een privaat netwerk. Flash Private Mobile Networks helpt u uw wensen en eisen te vertalen in uw eigen private LTE netwerk.

  • Snelle toegang tot nieuwe toepassingen, zoals videostreaming.
  • Optimale veiligheid door 100% betrouwbaarheid van het netwerk. 

Toegevoegde waarden

LTE biedt snelle toegang tot nieuwe toepassingen en optimale veiligheid door 100% betrouwbaarheid van het netwerk. 

Branches

Organisaties uit diverse branches profiteren van de voordelen van LTE. 

Toon meer