Kolibri - Beheersysteem voor uw radiocommunicatienetwerk

In de meld- of controlekamer komen alle communicatielijnen en bedrijfsprocessen samen. Door uw communicatie goed te overzien en te beheren, kunt u efficiënt werken. Met een dispatchapplicatie kunt u uw groepsgesprekken overzien, aanmaken en uitluisteren. Zo kunt u uw bedrijfsprocessen en uw communicatie optimaal integreren. Denk aan het direct doorzetten van een bericht van een medewerker uit de fabriek naar de (dichtstbijzijnde) monteur.

De dispatchapplicatie biedt iedere gebruiker een oplossing op maat. U bent vrij in de keuze van uw input; het systeem kan van bijna alle communicatietechnieken (van pagers tot telefonie en video surveillance) het beheer overnemen. Bovendien kan de interface geheel naar wens worden aangepast voor gebruik op maat.

Op maat gemaakt

Flash Private Mobile Networks staat voor service en maatwerk. De software is dan ook modulair op te bouwen met de onderstaande modules. 

KoliDispatch 

Overzie en beheer uw communicatie op een centraal punt met KoliDispatch. U kunt uw groepen overzien, direct deelnemen aan gesprekken en meldingen uit de ene groep doorgeven aan de andere groep of persoon. Het is overzichtelijk en eenvoudig.

KoliTrack

Een grafische weergave van uw communicatiemiddelen door middel van GPS. Zo kunt u meteen zien waar uw medewerkers zich bevinden wanneer zij een bericht versturen of een melding maken.

KoliIntegrated

Een combinatie van KoliDispatch en KoliTrack in een volledig geïntegreerde oplossing.

  • Beveiligde SSL-verbinding voor signalering
  • AES 256 bits-encryptie voor spraak

Branches

Dispatchapplicatie Kolibri kan van toegevoegde waarde zijn voor organisaties uit diverse branches. 

Toon meer