Flexibel Huren

Portofoons Huren

Portofoons Huren
Heb je tijdens een onderhoudsstop per direct versterking nodig in het aantal beschikbare portofoons? Ben je voor jouw organisatie op zoek naar de nieuwste communicatieoplossingen met een landelijk dekkend bereik? Of zoek je voor jouw project een totale communicatieoplossing waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt?

De grootste huurvloot, direct beschikbaar

Als marktleider in Nederland en België, hebben we niet alleen de grootste huurvloot van ruim 25.000 devices (ATEX/non-ATEX), maar deze devices kunnen wij ook direct aan je leveren. Of je nu tijdelijk wilt opschalen met 100 extra portofoons huren of je huurt vijf jaar lang de nieuwste devices waarvan wij de installatie, de inrichting, het onderhoud, de service en de implementatie uitvoeren. Op ons kun je rekenen.

Hoe werkt het?

Omdat communicatietrajecten snel complex kunnen worden, nemen we afhankelijk van jouw wensen, de verantwoordelijkheid voor de complete integrale werking van communicatie overdracht van je over.

Van het leveren van portofoons tot het installeren en (her)inrichten van complexe communicatienetwerken.

Het is onze taak om op de hoogte te zijn van de laatste communicatietechnieken en ontwikkelingen. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat we bij klanten op de werkvloer soms situaties signaleren die niet meer optimaal aansluiten bij de wensen. Dit terwijl het voor de klant wel optimaal lijkt te functioneren.

Vaak kunnen we met een relatief eenvoudige aanpassing, enorm veel voordeel behalen. Voordeel in veiligheid en efficiëntie, dat op korte- en langetermijn grote effecten heeft. Door te luisteren en met je mee te denken, komen we tot ideeën die jouw organisatie veiliger en efficiënter maken. Als betrokken partner zorgen wij ook dat de huidige communicatiemiddelen in verbinding worden gebracht met de nieuwste technologieën.

Huren is onderhouden en verzekeren

Bij het huren van grote hoeveelheden devices komt veel organisatie kijken. De huurvloot moet niet alleen goed blijven functioneren, maar moet ook op de juiste manier verzekerd zijn. Daarom bieden wij verschillende servicevormen en verzekeringen die naadloosaansluiten bij de manier waarop jij wilt huren.

Vind je het prettig dat wij de devices brengen en halen? Geen probleem. Wil je vervangend apparatuur bij reparatie? Dat begrijpen we. Wij zijn er 24 uur per dag en 7 dagen in de week. En om te voorkomen dat jouw organisatie, evenement of project vastloopt, kunnen wij altijd preventief onderhoud uitvoeren. 

Een duidelijk overzicht over je huurvloot

Omdat alle communicatiemiddelen zijn voorzien van een unieke barcode is het mogelijk om via ons device- en contractbeheersysteem jouw hele communicatievloot te beheren. Je kunt bekijken welke contracten je hebt afgesloten, waar jouw devices gebruikt worden, welk onderhoud gepland staat en ook reparatie of serviceverzoeken doorgeven. Kortom, in het real-time managementsysteem staat alles over jouw huur- en servicecontracten op één overzichtelijke plek opgeslagen. 

Flexibel huren in beeld

Bekijk ook de animatie over Flexibel huren. Je krijgt in nog geen 30 seconden een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Gerelateerde cases

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op de verhuurservice van Flash Private Mobile Networks. Ontdek wie u zoal voor gingen. 

Het Full Service Concept van Flash

Wij bieden u service op maat, waarbij u zelf die componenten uit ons Full Service Concept selecteert waar u op dat moment behoefte aan heeft. Naast Flexibel huren bevat ons Full Service Concept: 

Toon meer

Downloads

Download voor meer informatie onze leaflet over Flexibel Huren en onze testimonials.