Smart Eye 1

Flash Smart Eye - 24/7 camerabewaking

Flash Smart Eye - 24/7 camerabewaking
Wilt u uw bouwplaats, opslagruimte, industrieterrein of leegstaande locatie beveiligen tegen diefstal en vandalisme? Niet alleen directe schade door inbraak en vernieling, maar ook indirecte schade zoals vertraging in uw bouw- of productieproces, kosten uw organisatie veel tijd en geld. Met Flash Smart Eye bieden wij u een beveiligingssysteem met 24/7 camerabewaking. Een kostenefficiënte oplossing dankzij live toezicht op afstand!

Wat is Flash Smart Eye?

Flash Smart Eye is een full service huurconcept voor 24/7 camerabewaking, bestaande uit een complete mobiele camera unit met een dome camera, LED-verlichting, een batterijback-up en 24/7 meldkameropvolging door de Alarm Service Centrale van Trigion. 

Hoe werkt het?

Door de toepassing van de modernste IP camera's en de meest geavanceerde analyse software detecteert Flash Smart Eye ongewenste situaties en legt Flash Smart Eye deze ook direct vast in beelden. Op basis van deze beelden kan de meldkamermedewerker een livestream openen en op locatie audio files afspelen. Indien noodzakelijk, kan direct een surveillant worden gewaarschuwd om de situatie ter plekke te bekijken.

Waarom Flash Smart Eye?

  • Deskundig advies vooraf. Wij zijn ons ervan bewust dat elke situatie vraagt om een specifieke mobiele cameraoplossing met andere functionaliteiten en aanvullende dienstverlening. Wij bieden u een beveiligingssysteem op maat. 
  • Plug & Play. Flash Smart Eye is snel geleverd én geplaatst. Het beveiligingssysteem is direct operationeel. 
  • Directe en tijdelijke inzetbaarheid via ons flexibele huurconcept
  • Kwalitatief hoogstaande apparatuur. Dankzij de inzet van hoogwaardige IP camera's en geavanceerde analyse software in combinatie met gekwalificeerde meldkamerondersteuning bent u ervan verzekerd dat u geen valse meldingen ontvangt.


Andere toepassingen?

Onze masten voor mobiele camerabewaking zijn geschikt om bouwplaatsen, industrieterreinen en leegstaande locaties te beveiligen, maar worden ook steeds vaker ingezet binnen het publieke domein, zoals bij evenementen of buurtpreventie. Binnen de (petro)chemie en industrie kan Flash Smart Eye bovendien worden ingezet voor monitoring, ten behoeve van de veiligheid van uw medewerkers. 

Kan het nog slimmer?

Met behulp van Internet of Things (IoT) kunnen wij Flash Smart Eye integreren met andere systemen, zodat wij uw processen nog efficiënter maken. Denk aan een koppeling met Flash Smart Control, waarbij de meldingen van Flash Smart Eye via het Flash Smart Control dashboard naar de portofoons, pagers of smartphones van uw beveiligingsmedewerkers worden doorgezet. Met behulp van IoT kunnen er bovendien automatisch ‘acties’ in gang worden gezet, zoals het sluiten van de poorten of het aanzetten van de lichten. 

Branches

Organisaties uit diverse branches profiteren van de voordelen die Flash Smart Eye te bieden heeft op het gebied van camerabewaking.