Timmerhuis Foto

Flash Smart Control 4 - Dispatch oplossing en alarmering

Flash Smart Control 4 - Dispatch oplossing en alarmering
Wil je jouw alarmeringsproces efficiënter en veiliger maken? Met Flash Smart Control 4, een eenvoudig en efficiënt te bedienen platform, kun je al je essentiële communicatiesystemen aan elkaar koppelen en via één overzichtelijk dashboard controleren. Een echte ‘life saver’ in het geval van calamiteiten, wanneer elke seconde telt.

Flash Smart Control 4 brengt alle procesinformatie en meldingen samen op één scherm. Alarmmeldingen kunnen snel afgelezen worden en noodscenario’s kunnen automatisch geactiveerd worden. Via het touchscreen worden voorgeprogrammeerde of handmatige tekst- of spraakberichten verstuurd naar geselecteerde portofoons, pagers of GSM’s. De juiste mensen worden zo snel van de juiste informatie voorzien en naar de juiste locatie van het alarm geleid. De schade blijft zo beperkt en (erger) letsel wordt voorkomen. 

Ook beschikbaar op smartphone

Met Flash Smart Alert, onze mobiele app, kun je vanaf elke gewenste locatie meldingen doorgeven en het overzicht behouden over alarmen en de status van meldingen. Met de functie Push-to-Talk kun je ook op afstand de juiste (groepen) medewerkers bereiken. 

Modulair opgebouwd

Het control dashboard, dat ook geschikt is voor gebruik op een touchscreen, is overzichtelijk en intuïtief ingedeeld en daardoor eenvoudig te bedienen. Met de modulaire opbouw van Smart Control 4 ben je verzekerd van een systeem dat volledig schaalbaar is en aansluit op jouw wensen. 

Flash Smart Control 4 is dynamisch, flexibel en voorbereid op de toekomst. Nieuwe technologieën als IoT, waarbij sensoren worden gekoppeld aan Smart Control 4, bieden oplossingen op het vlak van bewegingsdetectie, broeidetectie en andere vormen van alarmering. 

  • Alle procesinformatie en meldingen samen in één dashboard.
  • Automatische verwerking van alarmmeldingen.
  • Dispatch van spraak- en tekstberichten naar portofoons, pagers of GSM’s.
  • Snel en foutloos handelen door automatische scenario’s.
  • Met één druk op de knop 1000+ medewerkers bereiken.
  • Aanwezigheidsmeldingen van portofoons, pagers en GSM’s.
  • Voorbereid op de toekomst, dankzij continue integratie met nieuwe technologieën. 

Gerelateerde cases

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Ontdek hoe Flash Smart Control voor onze klanten bijdraagt aan het realiseren van hun doelstellingen.

Downloads

Download de leaflet over Flash Smart Control 4 en gerelateerde testimonials.