Flash Smart Connect - IoT oplossing voor M2M communicatie en Business Intelligence

Is een apparaat toe aan preventief onderhoud? Is er een machinestoring waardoor uw productie mogelijk vertraging oploopt? Met Flash Smart Connect, een innovatieve M2M oplossing, kunt u uw machines en apparaten op afstand met elkaar verbinden, zonder menselijke tussenkomst. Dankzij die verbinding is het mogelijk om op basis van relevante informatie uit sensoren direct en automatisch gerichte acties te ondernemen of mensen te alarmeren.

Flash Smart Connect kan met behulp van sensoren alle denkbare gegevens van uw machines en apparaten bewaken. Denk aan luchtvochtigheid, temperatuur, energieverbruik, trillingen, vloeistofniveaus, storingen, down time en locatie. Door deze gegevens te combineren of bijvoorbeeld te vergelijken met vooraf ingestelde waarden is het mogelijk direct te reageren op storingen of alarmeringen. Daarnaast kunt u accuraat anticiperen op (periodiek) onderhoud en vervanging van slijtageonderdelen.

De juiste informatie bij de juiste persoon

Flash Smart Connect combineert diverse externe communicatiesystemen tot één geïntegreerd controlesysteem. Het stelt u in staat om machinemeldingen te verwerken en op het juiste moment het juiste bericht naar (groepen) personen of apparaten te versturen. U kunt efficiënter werken, met minder personeel met technische kennis. Op basis van voorgeprogrammeerde scenario’s kunnen tekstberichten snel en foutloos worden verstuurd naar portofoons, pagers of GSM’s. Dit kan automatisch, na een melding van een machine, of door het handmatig indrukken van een knop op het control dashboard.

Totaaloplossing voor procesoptimalisatie

Met Flash Smart Connect heeft u een totaaloplossing die uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Flash Smart Connect omvat fysieke sensoren die de gegevens over uw machines en apparaten verzamelen, een draadloos netwerk waarover de data wordt verzonden en een platform waarop alle relevante informatie wordt samengebracht.

  • Optimalisatie van uw bedrijfsprocessen op basis van inzicht en overzicht.
  • Efficiënter beheer van uw machinepark, met minder mensen.
  • Kostenverlaging door optimalisatie van preventief onderhoud.
  • Storingen sneller verhelpen.
  • Procesmanagement combineren met efficiënte communicatie.
  • Gemakkelijk uit te breiden. 
  • Optioneel: volledig lokale installatie.

Downloads

Download de leaflet over Flash Smart Connect.