Flash Smart Alert

Flash Smart Alert - Applicatie voor alarmering en monitoring

Flash Smart Alert - Applicatie voor alarmering en monitoring
Met Flash Smart Alert kunnen mobiele gebruikers vanaf elke locatie direct meldingen doorgeven aan het Flash Smart Alert dashboard. En andersom. U heeft altijd en overal inzicht in alarmen. De (optionele) Push-to-Talk functie van Flash Smart Alert stelt hulpverleners in de gelegenheid op afstand de juiste (groepen) medewerkers te bereiken met een spraakbericht.

Een ieders persoonlijke veiligheid is gewaarborgd, dankzij de mogelijkheid om noodoproepen te doen. De locatie kan daarbij kenbaar worden gemaakt. Alle meldingen worden via de app doorgezet naar het Flash Smart Alert dashboard en doorgestuurd naar de juiste collega’s.

Aanwezigheid

Alle gebruikers kunnen via de Flash Smart Alert app hun aan- of afwezigheid instellen en op die manier aangeven of zij wel/geen alarmen willen/kunnen ontvangen. U kunt ervoor kiezen dit handmatig in te laten stellen of op basis van de locatie van de gebruikers te activeren. Zo kunnen gebruikers automatisch op ‘aanwezig’ worden gezet wanneer zij inloggen op een bepaald WiFi-netwerk, een bepaalde Bluetooth baken signaleren of een GPS zone inlopen. De locaties worden vervolgens getoond op het dasboard.

Chatfunctie

Dankzij de chatfunctie in Flash Smart Alert is het mogelijk om tekstberichten en foto’s uit te wisselen met gebruikersgroepen en met het dashboard. De tool biedt de hulpverlener die als eerste aanwezig is op de locatie van het incident de mogelijkheid om snel informatie te delen met andere hulpverleners.

Meldingen

Met de functie ‘Meldingen’ kunnen hulpverleners berichten versturen die alleen op het dasboard worden ontvangen en weergegeven. Op het dashboard kunt u de meldingen van status veranderen, bijvoorbeeld in ‘behandeling’ of ‘afgerond’. Meldingen kunnen worden voorzien van bijlagen, zoals foto’s of tekstdocumenten.

Procedures

Flash Smart Alert voorziet in een scherm waarin procedures kunnen worden weergegeven. Met deze functie heeft u altijd de meest relevante informatie binnen handbereik, zodat u sneller en effectiever kunt reageren op berichten en alarmmeldingen. Deze procedures zijn ook toegankelijk vanuit de app, zodat uw medewerkers altijd de juiste procedure volgen en u er zeker van bent dat met de juiste versie van de procedure wordt gewerkt.

Flash Smart Alert is een SaaS-oplossing, wat betekent dat u zonder investering, tegen een laag bedrag per maand, gebruik kunt maken van onze applicatie voor alarmering en monitoring. 

  • Vanaf elke locatie direct meldingen doorgeven aan het dashboard
  • Vanaf elke locatie inzicht in alarmen en de status van meldingen uit systemen en van collega’s
  • Noodoproepen versturen met locatieaanduiding
  • Aanwezigheidsstatus inzien en wijzigen
  • Vanaf elke locatie tekstberichten en foto’s uitwisselen met gebruikersgroepen en het dashboard
  • Altijd de juiste procedures binnen handbereik
  • Werkt via 3G, 4G, LTE en WiFi
  • Geschikt voor smartphone en tablet
  • Geschikt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Geen investering: tegen een laag bedrag per maand gebruikmaken van de applicatie

Downloads