DMR - Meer gesprekscapaciteit

Digitale radiocommunicatie staat garant voor een efficiëntere communicatie. Met eenzelfde frequentie kan het veel meer gesprekscapaciteit genereren dan een analoog radionetwerk. Hierdoor dalen uiteraard je licentiekosten, waardoor digitale radionetwerken ook kostenefficiënt zijn.

DMR (Digital Mobile Radio) is een Europese standaard die ontwikkeld is als vergelijkbaar alternatief voor analoge radionetwerken, maar met alle voordelen van digitale technologie. Tevens voorziet de standaard in een geleidelijke migratie van analoog naar digitaal, zodat digitale communicatie ook voor minder grote organisaties toegankelijk is. 

Met een digitale portofoon kun je gebruikmaken van twee gesprekskanalen per frequentie en heb je maar een enkele vergunning nodig. 

Digitale portofoons zijn niet eenvoudig af te luisteren. Je kunt veilig persoonlijk informatie uitwisselen. Extra functionaliteiten, zoals encryptie van gesprekken, prioriteitsoproepen, noodoproepen, GPS plaatsbepaling en Man-Down, maken radiocommunicatie nog veiliger dan voorheen.

  • Geen overbelasting dankzij efficiënt gebruik van de frequenties.
  • Financieel voordelig omdat er minder licenties benodigd zijn.
  • Efficiënte bedrijfsprocessen dankzij verbeterde performance en functionaliteiten.
  • Optimale veiligheid dankzij GPS plaatsbepaling en Man-Down.

Gerelateerde cases

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Ontdek hoe DMR voor onze klanten bijdraagt aan het realiseren van hun doelstellingen.

Toegevoegde waarden

DMR draagt bij aan procesoptimalisatie, kostenbesparing, bereikbaarheid en optimale veiligheid voor uw medewerkers. 

Branches

Digitale radiocommunicatie staat voor organisaties uit diverse branches garant voor een efficiëntere communicatie. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. 

Toon meer

Oplossingen

Hytera en Motorola, partners van Flash Private Mobile Networks, bieden oplossingen op het gebied van DMR technologie.