DMR - Snel en voordelig operationeel

Digital Mobile Radio (DMR) is de Europese standaard voor digitale radiocommunicatie. Daarnaast biedt DMR geïntegreerde datacommunicatie functionaliteiten en maakt het integratie met externe software applicaties mogelijk. Deze digitale technologie stelt u in staat om nog meer uit uw radionetwerk te halen.

Naast een hogere spraakkwaliteit en groter bereik is DMR, vergeleken met conventionele analoge communicatieapparatuur, geschikt voor GPS toepassingen. Er kan bovendien data worden verstuurd in de vorm van een tekstbericht of directe communicatie met machines. Zo kan een meetsysteem bij een machine een storingsbericht direct doorgeven aan de juiste technicus.

DMR portofoons maken gebruik van Time Division Multiple Access techniek (TDMA). Deze technologie maakt het mogelijk om twee kanalen per frequentie te gebruiken, waardoor u de capaciteit ten opzichte van uw analoge systeem direct kunt verdubbelen. Dankzij de DMR standaard zijn de DMR portofoons gemakkelijk en kostenefficiënt in te zetten binnen verschillende geïntegreerde systemen.  

  • Geen overbelasting door efficiënt gebruik van het Frequentie Spectrum.
  • Financieel voordelig omdat u minder licenties nodig heeft.
  • Efficiënte bedrijfsprocessen door directe communicatie of verbeterde performance en functionaliteiten.
  • Optimale veiligheid dankzij functionaliteiten als GPS locatiebepaling en Man-Down.

Gerelateerde cases

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Ontdek hoe een DMR oplossing voor onze klanten bijdraagt aan het realiseren van hun doelstellingen.

Toegevoegde waarden

Een DMR oplossing draagt bij aan procesoptimalisatie, kostenbesparing, bereikbaarheid en optimale veiligheid voor uw medewerkers. 

Branches

Digitale radiocommunicatie staat voor organisaties uit diverse branches garant voor een efficiëntere communicatie. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. 

Toon meer

Oplossingen

Hytera en Motorola, partners van Flash Private Mobile Networks, bieden oplossingen op het gebied van DMR technologie.