Bezoek Aan Ons Pand 2

Bezoek aan ons pand

Bezoek aan ons pand
Iedere dag zetten wij ons in voor een 100% veilige en efficiënte werkomgeving voor onze klanten. Dat doen wij met onze communicatieoplossingen en onze dienstverlening. En daar hebben we in sommige gevallen informatie voor nodig. Die informatie vragen wij niet zomaar. Het gaat per slot van rekening om uw privacy. En daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.

Hieronder vindt u meer informatie over wat wij met uw gegevens doen in relatie tot uw bezoek aan ons pand. 

Bezoek aan ons pand

Indien u een bezoek brengt aan ons pand aan de Moezelweg in de Europoort, dan wordt u bij de receptie als bezoeker geregistreerd. Wij vragen u om uw naam, de bedrijfsnaam, uw contactpersoon bij Flash, de datum, de tijd en uw handtekening te noteren. De bezoekersregistratie wordt maximaal 2 weken door Flash bewaard.  In en buiten onze loods maken wij gebruik van camerabewaking. 

Onze vestiging aan de Moezelweg valt onder het havengebied van de gemeente Rotterdam. In dit havengebied staan op diverse locaties camera’s om de veiligheid van de gevestigde bedrijven en haar werknemers en bezoekers te vergroten. Achtergrondinformatie over uw privacy m.b.t. het beeldmateriaal van deze camera’s is hier te vinden 

Lees hier meer over het gebruik van ons Wi-Fi-netwerk tijdens uw bezoek aan ons pand.