Flash Smart Alert

Alarmeringsapp Flash Smart Alert

Alarmeringsapp Flash Smart Alert
Iedere dag zetten wij ons in voor een 100% veilige en efficiënte werkomgeving voor onze klanten. Dat doen wij met onze communicatieoplossingen en onze dienstverlening. En daar hebben we in sommige gevallen informatie voor nodig. Die informatie vragen wij niet zomaar. Het gaat per slot van rekening om uw privacy. En daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.

Hieronder vindt u meer informatie over wat wij met uw gegevens doen in relatie tot onze alarmeringsapp Flash Smart Alert.

Alarmeringsapp Flash Smart Alert

Het verloop van een calamiteit wordt bepaald door de mogelijkheid om te communiceren en in te spelen op onverwachte gebeurtenissen. Flash Smart Alert zorgt ervoor dat uw BHV-organisatie snel en adequaat kan worden gealarmeerd in het geval van een calamiteit.

Met het centrale Flash Smart Alert dashboard kunt u eenvoudig vaste teksten, eventueel aangevuld met vrij in te voeren tekst, versturen naar de Flash Smart Alert app. Uw BHV’ers ontvangen op de Flash Smart Alert app op hun smartphone zeer snel cruciale informatie over de aard en de locatie van de calamiteit.

Voor het registreren van de Flash Smart Alert gebruiken hebben wij een aantal gegevens nodig, namelijk de voor- en achternamen en mailadressen van de medewerkers. Deze gegevens worden bewaard tot het einde van het contract en worden daarna automatisch verwijderd. 

De locatiegegevens waarmee via de Flash Smart Alert app de locatie van een medewerker achterhaald kan worden, worden automatisch na 30 dertig dagen verwijderd.