Plant One

Directe communicatie onmisbaar voor veiligheid bij Plant One

Plant One Rotterdam is dé testfaciliteit voor duurzame procestechnologie in de regio Rijnmond. Plant One vult het gat tussen laboratorium en full scale productie. Stimulering en versnelling van duurzame ontwikkelingen is een nadrukkelijk doel van de organisatie.

Gabriel Tschin, Managing Director van Plant One, vertelt over de rol die communicatie inneemt binnen zijn organisatie. “Wij werken met installaties en innovaties. Technische instructies die nodig zijn voor de testfase van een nieuwe installatie worden via portofoons gecommuniceerd tussen de paneloperators, de veldoperators en tussen de kantoormedewerkers. Een goede controle is van levensbelang en directe communicatie is daarbij onmisbaar.”

Veiligheid

Portofoons staan voor Plant One voor veiligheid. Niet alleen vanwege de mogelijkheid direct onderling te kunnen communiceren, maar ook vanwege de Man Down functie. Zodra iemand onwel wordt, gaat er een signaal naar de meldkamer en kan actie worden ondernomen.

“Veiligheid staat bij onze organisatie bovenaan”, aldus Tschin. “Flash draagt daar in belangrijke mate aan bij.”

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen Plant One snelle toegang en daarmee optimale veiligheid.

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek meer over de technologieën en diensten waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor Plant One.

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij allemaal voor (petro)chemische bedrijven zoals Plant One kunnen betekenen. 

Downloads

Relevante cases

Lees ook de onderstaande cases van organisaties binnen de (petro)chemie.