Lely Campus

Goede en snelle communicatie voor BHV-ers op Lely Campus

Begin 2014 werd de Lely Campus in Maassluis tijdens een feestelijke gelegenheid officieel geopend door Koningin Maxima. Lely is marktleider in de productie van innovatieve machines en oplossingen voor de agrarische sector. Op de nieuwe Lely Campus is het internationale hoofdkantoor gevestigd waar ruim 800 mensen werkzaam zijn. Daarnaast bevinden zich op de campus twee productielocaties. Duurzaamheid staat bij Lely hoog in het vaandel. De innovatieve Lely Campus is zelfs bekroond met het hoogste BREEAM certificaat voor het meest duurzame kantoor- en productiecomplex in Europa.

Om de BHV organisatie op de nieuwe campus optimaal in te richten, heeft Lely haar analoge, vergunnningsvrije portofoons vervangen door digitale NEXEDGE portofoons. Henk Galjaardt, Facilitair Manager bij Lely: “De analoge portofoons waren verouderd en hadden binnen het nieuwe complex onvoldoende bereik.” Hoog tijd om ze te vervangen, want de portofoons worden dagelijks gebruikt door de aanwezige BHV-ers. In het geval van een calamiteit moeten zij snel ter plaatse kunnen zijn en moet de ploegleider direct worden gealarmeerd.

Gegarandeerde bereikbaarheid

De digitale technologie biedt vele voordelen ten opzichte van de analoge technologie, waaronder een zeer heldere gesprekskwaliteit en beter bereik. Flash Private Mobile Networks voerde een veldsterktemeting uit om de mate van dekking op de campus vast te stellen. Dankzij de inzet van een repeater is het bereik van de nieuwe portofoons op de gehele campus gegarandeerd. 

Henk Galjaardt: “Alle medewerkers kunnen met een gerust gevoel werken op de Lely Campus. Mocht er zich toch een calamiteit voordoen, dan is de BHV organisatie snel ter plaatse. De BHV-ers zijn met het nieuwe portofoonsysteem verzekerd van goede en snelle communicatie.”

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen Lely Nederland goede bereikbaarheid en daarmee optimale veiligheid. 

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek meer over de technologieën en diensten waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor Lely Nederland.

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij allemaal voor industriële bedrijven als Lely kunnen betekenen. 

Vergelijkbare cases

Lees de cases van organisaties die eveneens profiteren van de voordelen van Kenwood NEXEDGE.