Anne Frank Huis

Gegarandeerde bereikbaarheid in Anne Frank Huis

In samenwerking met Otto Frank, de vader van Anne Frank, wordt op 3 mei 1957 de Anne Frank Stichting opgericht. Een onafhankelijke non-profitorganisatie die de onderduikplek van Anne Frank beheert en openstelt en Annes levensverhaal wereldwijd onder de aandacht brengt.

Met Anne's verhaal als basis ontwikkelt de Anne Frank Stichting tentoonstellingen, educatieve programma’s en publicaties. De Stichting beheert de collectie van Anne Frank en stelt het onderduikpand open voor publiek. Haar doel is om jongeren bewust te maken van de gevaren van antisemitisme, racisme en discriminatie en het belang van vrijheid, gelijke rechten en democratie. 

Waarborging bereikbaarheid

Het Anne Frank Huis trekt jaarlijks 1,3 miljoen bezoekers en is in het hoogseizoen (april - november) 7 dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur geopend. Dat vraagt om een professioneel team van medewerkers die efficiënt met elkaar kunnen communiceren. 

Van een landelijk naar een eigen portofoonsysteem

Voor die efficiënte communicatie heeft de Anne Frank Stichting een landelijk portofoonnetwerk en verouderde apparatuur ingeruild voor een TETRA-netwerk en TETRA-portofoons van Flash. De gedachte ging eerst uit naar een DMR-systeem, maar nadat Flash (dat zowel DMR- als TETRA-systemen levert) de eisen en wensen goed op een rijtje had gezet en op basis daarvan een TETRA-systeem adviseerde, besloot de Anne Frank Stichting voor TETRA te kiezen. TETRA biedt op het gebied van autorisatie en integratie met andere systemen meer mogelijkheden dan DMR.

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen de Anne Frank Stichting bereikbaarheid en optimale veiligheid. 

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek meer over de technologieën en diensten waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor de Anne Frank Stichting.

Downloads

Gerelateerde cases

Lees ook de onderstaande cases van organisatie uit de branche Sport, Cultuur en Recreatie.