De Kuip

24/7 bereikbaarheid in Feyenoord Stadion De Kuip

De Kuip is een markant gebouw, een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten en thuishaven van voetbalclub Feyenoord. Maar Stadion Feijenoord is ook een legendarisch concertpodium, een unieke locatie voor beurzen, congressen en feesten en een Rotterdams restaurant. De brede dienstverlening is er altijd op gericht iedere gast en zakelijke opdrachtgever een bezoek aan het stadion te laten ervaren als een unieke belevenis.

Om er voor te zorgen dat elke wedstrijd en elk evenement voorspoedig verloopt, is een groot team aan personeel nodig. Zij zorgen ervoor alles goed verloopt. Jan Verweij, Directeur van Sport & Event Security, legt uit waarom De Kuip kiest voor radiocommunicatie met een TETRA systeem.

Hoge gesprekscapaciteit

Verweij: “Het TETRA systeem wordt in De Kuip gebruikt door een aantal verschillende afdelingen. Denk aan beveiliging, stewards en catering. Maar ook het management maakt er gebruik van. We hebben bewust gekozen voor dit systeem, omdat je er met grote aantallen portofoons gecontroleerd op kunt werken.”

Altijd bereikbaar

De Kuip heeft ervoor gekozen om alle apparatuur bij Flash Private Mobile Networks te huren. Verweij: “Flash ontzorgt. Door de apparatuur te huren, hoeven wij ons nergens zorgen over te maken. De service en het onderhoud zijn middels het huurcontract ondergebracht bij Flash en dit neemt ons een hoop zorgen uit handen. Als er iets kapot gaat, wordt het snel gerepareerd of vervangen en ook onderhoud wordt door Flash ingepland. Zo kunnen we 24/7 blijven communiceren.”

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij bieden De Kuip snelle toegang en volledige ontzorging.

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek meer over de technologieën en diensten waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor De Kuip. 

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij allemaal in de organisatie van (sport)evenementen kunnen betekenen. 

Downloads

Vergelijkbare cases

Lees ook de onderstaande cases van organisaties uit de branche Sport, Cultuur en Recreatie.