Essent

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Essent

Als energieleverancier bereikt Essent zowel consumenten als bedrijven in Nederland en België. In de productie van duurzame energie is Essent de grootste van Nederland. Veiligheid staat bij de energieleverancier hoog in het vaandel: zowel op productielocaties, als op kantoorlocaties. Om BHV’ers en beveiliging onderling goed te kunnen laten communiceren, werkt Essent samen met Flash Private Mobile Networks.

Oscar van Os, hoofd BHV, legt uit waarom Essent is overgestapt op het MOTOTRBO systeem van Flash Private Mobile Networks. “Er bestond een grote behoefte aan meerdere gebruikersgroepen, die ook nog eens gelijktijdig konden communiceren. Met MOTOTRBO kan dat. Dit is vooral van toepassing voor onze beveiligers en BHV’ers. Zij gebruiken portofoons bij hulpverlening en noodsituaties, waardoor verschillende procedures op de juiste manier uitgevoerd kunnen worden.”

Ontzorging door verhuurservice

Het systeem wordt door Essent voor de lange termijn gehuurd bij Flash. “We hebben gekozen voor het huurconcept, omdat we te maken hebben met een vereiste continuïteit van het systeem en de randapparatuur. Met de service van Flash hebben we altijd werkende apparatuur in handen. Zij zorgen namelijk voor vervanging in geval van defecten en houden al deze mutaties zorgvuldig bij.”

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen Essent optimale veiligheid en volledige ontzorging. 

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek meer over de technologieën en diensten waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor Essent. 

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij zoal voor NUTS bedrijven kunnen betekenen. 

Downloads

Download de case in PDF.

Vergelijkbare cases

Lees de cases van organisaties die eveneens profiteren van de voordelen van onze verhuurservice.