Designer Outlet

Overzicht en veiligheid in Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond maakt deel uit van de McArthurGlen Group. De aanwezige restaurants, cafés en ruim 150 boetieks worden jaarlijks bezocht door ruim 4 miljoen bezoekers. Een goede onderlinge bereikbaarheid voor het management en de beveiliging is dus van groot belang.

Judith Boonen, Facility Manager bij Designer Outlet Roermond, over het belang van bereikbaarheid: “Omdat we te maken hebben met mensenmassa’s, is het soms lastig om het overzicht te behouden. Samen zien we meer en daarom is het van belang dat iedereen contact houdt met elkaar. Zo kunnen ongelukken voorkomen worden.”

Een zorg minder

Boonen: “Flash Private Mobile Networks adviseerde ons gebruik te maken van een paging systeem voor de bedrijfshulpverlening. De pagers moeten absoluut betrouwbaar zijn, zodat onze hulpverleners snel ter plaatse kunnen zijn in het geval van een calamiteit. Dankzij het verhuurconcept van Flash zijn we ervan verzekerd dat al ons materiaal van te voren gecheckt is en de batterijen in goede conditie verkeren. Een zorg minder.”

Groter bereik

Het management, de beveiliging en schoonmaak communiceren via portofoons. “Op die manier kunnen we overzicht houden over het winkelend publiek én elkaar. We maakten gebruiken van analoge portofoons, maar die hadden niet voldoende bereik.” Designer Outlet Roermond heeft toen besloten om te migreren naar een digitaal systeem. “Flash adviseerde ons MOTOTRBO portofoons omdat deze uitermate geschikt zijn voor de overstap naar digitale communicatie.” Designer Outlet Roermond profiteert van twee kanalen per frequentie en twee maal zoveel capaciteit als bij een analoog systeem.

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen Designer Outlet Roermond 24/7 bereikbaarheid en daarmee optimale veiligheid.    

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek meer over de technologieën en diensten waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor Designer Outlet Roermond.

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij allemaal voor organisaties als Designer Outlet Roermond kunnen betekenen. 

Downloads

Download de case in PDF.

Vergelijkbare cases

Lees de cases van organisaties die eveneens profiteren van de voordelen van onze verhuurservice.