Cool Cat

Veiligheid op de winkelvloer van CoolCat

Met ruim 130 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg is CoolCat één van de grootste kledingketens in de Benelux en omgeving. De keten kenmerkt zich door betaalbare kleding voor kinderen en jongeren. Er werken ruim 1.500 mensen bij CoolCat. Om deze medewerkers efficiënt en veilig te laten werken, wordt er gebruik gemaakt van radiocommunicatie.

Bastiaan van Leeuwen, manager Security & Loss Prevention: “In de winkels kan het behoorlijk hectisch zijn, zeker wanneer er uitverkoop of speciale acties zijn. Met behulp van radiocommunicatie kunnen de medewerkers efficiënt werken en het overzicht en de veiligheid in de winkel bewaren.”

Klantvriendelijkheid

“Een groot voordeel van het gebruik van portofoons is dat onze medewerkers commerciële vragen direct kunnen kortsluiten met collega’s. Zo wordt de klant optimaal geholpen.”

Service en flexibiliteit

CoolCat koos voor huurapparatuur van Flash vanwege de all-in service. “Flash denkt met ons mee en heeft ons een hoop kosten bespaard door licentievrije modellen te adviseren,” aldus Bastiaan van Leeuwen. “Dankzij het flexibele huurcontract beschikt CoolCat steeds over de nieuwste portofoons en technieken. Dat past helemaal bij onze vernieuwende organisatie.”


Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen CoolCat optimale veiligheid en volledige ontzorging.    

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek hoe wij toegevoegde waarde bieden voor CoolCat. 

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij allemaal voor organisaties als CoolCat kunnen betekenen. 

Downloads

Download de case in PDF.

Vergelijkbare cases

Lees ook de onderstaande cases van organisaties binnen de retail.