Ahoy

Communicatieoplossingen van Flash zorgen voor efficiëntieverhoging bij Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. De 250 event professionals van Rotterdam Ahoy hebben een missie: iedereen op zoveel mogelijk manieren een positieve ervaring bieden. “Omdat wij als Rotterdam Ahoy geloven dat deze ervaringen, groot en klein, je leven verrijken.” Rotterdam Ahoy is al sinds 1971 bekend bij de ‘groten der aarde’. Rotterdam Ahoy biedt een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten.

Met ingang van 1 augustus 2017 is de Rotterdamse accommodatie voor beurzen, (sport)evenementen, concerten, congressen en vergaderingen voor ten minste 3 jaar een samenwerking met ons, Flash Private Mobile Networks, aangegaan.

Inmiddels hebben wij het TETRA-systeem van Rotterdam Ahoy, inclusief portofoons, vernieuwd en uitgebreid. Waar voorheen alleen de beveiliging van Rotterdam Ahoy van het TETRA-systeem gebruikmaakte, maken nu ook de catering en parkeerbeheer gebruik van het communicatienetwerk. Ellery Landheer - Van der Schraaf, Coördinator Logistics & Mobility bij Rotterdam Ahoy: “Wij hebben ervaren dat radiocommunicatie voor parkeerbeheer onmisbaar is.”

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen Rotterdam Ahoy bereikbaarheid en dragen bij aan efficiëntie in bedrijfsprocessen. 

Gerelateerde technologieën

Ontdek meer over de technologieën waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor Rotterdam Ahoy.

Gerelateerde cases

Lees ook de onderstaande cases van organisaties die profiteren van de voordelen van TETRA.