Amsterdam Arena

Flash ontzorgt Amsterdam Arena

De Amsterdam Arena is een bijzondere locatie. Het is het eerste stadion in Europa dat over een schuifdak beschikt. Tevens is het de thuishaven van AFC Ajax en worden er naast de thuiswedstrijden ook de Europa Cup-, KNVB interland-, beker- en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Daarnaast wordt de locatie gebruikt voor concerten en dancefeesten, vergaderingen en congressen, productpresentaties, verkooptrainingen en bedrijfsfeesten. Jaarlijks bezoeken ruim 80.000 mensen het stadion voor een rondleiding.

Met zo veel bezoekers heb je ook een groot team aan personeel nodig dat efficiënt met elkaar kan communiceren en ervoor zorgt dat alle wedstrijden en evenementen goed verlopen. Voor die efficiënte communicatie maakt de Amerstam Arena gebruik van radiocommunicatie met een TETRA systeem.

Elkaar met één druk op de knop bereiken

Martin Wielaart, manager technische producties, vertelt: “We hebben speciaal voor dit systeem gekozen vanwege de vele mogelijkheden dat het ons biedt. Het TETRA systeem wordt in de Amsterdam Arena optimaal benut. Alle afdelingen van de Arena werken met portofoons. Dat is belangrijk, omdat we vaak te maken hebben met grote groepen mensen. Van de beveiliging tot de schoonmaakploeg, iedereen moet elkaar met slechts één druk op de knop kunnen bereiken.”

Zorgen uit handen

De Arena heeft ervoor gekozen om alle apparatuur bij Flash Private Mobile Networks in eigen beheer aan te schaffen en besteedt de service en het onderhoud uit. Wielaart: “Door de apparatuur aan te kopen, kunnen we ieder teamlid zelf verantwoordelijk maken voor zijn of haar eigen portofoon. De service en het onderhoud wilden we graag uitbesteden aan Flash. Dit neemt ons namelijk een hoop zorgen uit handen. Als er iets kapot gaat, wordt het snel gerepareerd of vervangen. Zo blijven we altijd in de lucht.”

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen de Amsterdam Arena snelle toegang en volledige ontzorging.

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek meer over de technologieën en diensten waarmee wij toegevoegde waarde bieden voor de Amsterdam Arena. 

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij allemaal in de organisatie van (sport)evenementen kunnen betekenen. 

Downloads

Vergelijkbare cases

Lees ook de onderstaande cases van organisaties uit de branche Sport, Cultuur en Recreatie.