Altrad Balliauw

Borging van veiligheid prioriteit nummer één voor Altrad Balliauw

In 36 jaar tijd is de Altrad Balliauw Groep een belangrijke speler geworden op de markt van steigerbouw, isolatie en asbestverwijdering voor de bouwnijverheid. Het bedrijf voorziet haar relaties in Nederland en België niet alleen van bouwmaterialen en machines, maar bovenal van service.

Patrick Driesen, verantwoordelijk voor logistiek: “Wij werken op verschillende grote industriële sites in België en Nederland. Op veel van deze sites worden gevaarlijke stoffen geproduceerd. Communicatie speelt een belangrijke rol in het borgen van de veiligheid, wat prioriteit nummer één van onze firma is. Om die reden maken wij gebruik van ATEX portofoons. Wanneer onze medewerkers naar een klus vertrekken, worden ze door het magazijn voorzien van alle materialen die zij nodig hebben.”

Flash ontzorgt

Over de keuze voor een huurcontract bij Flash zegt Driesen: “We hebben vaak materiaal nodig voor korte termijnen, want de klussen waarvoor wij ingehuurd worden, duren nooit langer dan een paar maanden. Het is voor ons goedkoper om te huren bij Flash. Vanwege de service die Flash aan huurders verleent, hoeven we ons nergens zorgen over te maken. Wanneer er iets stuk is, wordt het direct gerepareerd, dan wel vervangen. Zo blijven we altijd in de lucht.”

Toegevoegde waarden

Wij stellen onszelf altijd tot doel om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij garanderen Altrad Balliauw optimale veiligheid en volledige ontzorging. 

Gerelateerde technologieën en diensten

Ontdek hoe wij toegevoegde waarde bieden voor Altrad Balliauw.

Gerelateerde branches

Ontdek wat wij allemaal voor bouw- en installatiebedrijven als Altrad Balliauw kunnen betekenen. 

Downloads

Vergelijkbare cases

Lees ook de onderstaande cases van organisaties die profiteren van onze verhuurservice.