PrioCom

Flash Private Mobile Networks is de eerste officiële business partner (reseller) van PrioCom. Wij brengen de Push-to-Talk dienst van PrioCom op de markt onder de naam Flash Smart Com.

Wij bieden onze klanten Quality of Service-toegang tot het T-Mobile netwerk, een Push-to-Talk applicatie, devices, accessoires én aanvullende dienstverlening om onze klanten volledig te ontzorgen.

Profiel

PrioCom is een Mobiele Virtuele Netwerk Operator (MVNO) die samen met haar partners een end-to-end Push-to-Talk dienst in de markt heeft gezet die zich kenmerkt door toegang met prioriteit op het mobiele netwerk van T-Mobile.

Het T-Mobile netwerk kenmerkt zich door een dichte landelijke dekkingsgraad en een hoge beschikbaarheid, capaciteit en snelheid. T-Mobile heeft bovendien een back-up stroomvoorziening van ten minste 1 uur per site voor 4G. 

De Push-to-Talk applicatie van PrioCom is gebouwd volgen de 3GPP-standaard en kan worden gekoppeld met bestaande radionetwerken of private LTE systemen. De app is bovendien gereed voor de evolutie van mogelijkheden van 4G naar 5G. 

De oplossing van PrioCom, die wij op de markt brengen onder de naam Flash Smart Com, is geschikt voor bedrijfs- en missiekritische communicatie. Met name wanneer er naast groepscommunicatie op basis van spraak, de wens is om data te versturen of wanneer er sprake is van een regionaal of landelijk dekkingsgebied.

Meer weten? Kijk ook eens op www.prio-com.nl