Motorola Solutions

Flash Private Mobile Networks is al jarenlang Radio Channel Partner voor Motorola Solutions. Als één van de grootste geautoriseerde distributeurs van Motorola Solutions garanderen wij u snelle en adequate service. Wij hebben alle expertise in huis en rechtstreeks toegang tot de informatie van Motorola Solutions.

Wij leveren maatwerk op standaard producten van Motorola Solutions omdat wij de technische informatie van Motorola Solutions aanpassen naar uw wensen en uw communicatiebehoeften. 

Wij zijn Platinum reseller en ‘Elite Specialist’ van Motorola Solutions en. Zie ook Motorola Solutions Partner Finder

Over Motorola Solutions

Motorola Solutions is een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische communicatie oplossingen voor de openbare veiligheid, overheid en zakelijke klanten wereldwijd. Motorola Solutions is een betrouwbare technologiepartner met een bewezen track record in het leveren van spraak- en datacommunicatie oplossingen en draadloze breedband oplossingen voor bedrijfskritische klanten.

De oplossingen van Motorola Solutions bieden een veilige, betrouwbare en efficiënte communicatie, aangepast aan de behoeften van de verschillende markten. Missiekritische communicatie eist stabiliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met haar jarenlange ervaring, een grote installed base van reeds geleverde oplossingen en de samenwerking met diverse partners, biedt Motorola Solutions een ruime keuze aan producten en toepassingen, zodat organisaties precies de juiste oplossing voor hun behoeften kunnen kiezen.

Meer weten? Kijk ook eens op www.motorolasolutions.com.

We zijn trots op het feit dat we erkend zijn als een van Motorola's Top Sales Performers 2019  in haar Empower Circle! 

Motorola-top-sales-performance-2019.png#asset:11543