Kenwood

De digitale oplossingen van Kenwood lenen zich prima voor bedrijven die de overstap willen maken naar digitaal. U kunt de apparatuur bij Flash in fases aanschaffen of huren.

Kenwood staat al jaren bekend als een gerenommeerde leverancier van radiocommunicatieoplossingen. Met haar NEXEDGE serie biedt Kenwood een modulair op te bouwen systeem met diverse typen portofoons; zowel digitaal als analoog en zowel ATEX als non-ATEX. 

Flash adviseert u in de aanschaf en implementatie van de communicatie oplossingen van Kenwood. Wij beschikken over de benodigde kennis en expertise voor te verlenen service en dienstverlening.

Profiel

Kenwood is een marktleidende ontwikkelaar en fabrikant van consumentenelectronica en communicatie-apparatuur. Opgericht in 1982 maakt JVCKENWOOD Nederland B.V. inmiddels deel uit van JVCKENWOOD Corporation of Japan en wordt door consumenten en professionals erkend als leverancier van kwaliteit, performance en waarde.

Kenwood Communications behoudt de positie van marktleider in portofoons, portable 2-weg radio's en (aangepaste) zendapparatuur. Bij het betreden van deze markt in 1975 werd Kenwood Communications al snel bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, waarmee direct vraag werd gecreëerd en erkenning voor de professionele land-mobiele radio producten, onder meer bij bedrijven en overheidsinstanties. Kenwood land-mobiele portables, portofoons en zendapparatuur worden wereldwijd erkend als de top-keuze, vooral door hulpverleners, en zijn een gewaardeerde en vertrouwde leverancier.

Vandaag de dag neemt Kenwood het voortouw in het ontwikkelen van markt-gedreven producten en blijft één van de grootste fabrikanten van personal entertainment en communicatie-apparatuur ter wereld. Het is een centrale overtuiging bij Kenwood om te blijven luisteren naar de markt en specifieke, hoogwaardige producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van de consument.

Meer weten? Kijk ook eens op www.nl.jvckenwood.com.