Hytera

Flash Private Mobile Networks heeft haar portfolio recent uitgebreid met de complete lijn (mobiele)communicatie apparatuur en -netwerken van Hytera​. Flash is nu officieel Certificated System Partner van Hytera Mobilfunk in zowel Nederland als België.

De samenwerking past binnen de nieuwe strategie van Flash, waarbij verder wordt gekeken dan traditionele spraak- en datacommunicatie. Een stabiel Private Mobile Network staat centraal. Flash ontwikkelt, onderhoudt en beheert deze netwerken. Ontwikkelingen, zoals Machine-to-Machine communicatie, Internet of Things en Business Intelligence, past Flash integraal toe. Waar nodig worden reeds aanwezige technologieën en systemen geïntegreerd of ontwikkeld met als doel de bedrijfsprocessen bij de klant efficiënter en veiliger te maken.

Door de samenwerking met Hytera is Flash nog beter in staat in te springen op de behoeften van en ontwikkelingen binnen haar klantenkring en deze te vertalen naar functionele en klantgerichte oplossingen.

Profiel

Hytera is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele draadloze communicatie-apparatuur, met 3 vestigingen in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, 3 R&D centra en meer dan 36 kantoren en 4.000 partners wereldwijd. Sinds de oprichting in 1993 in Shenzhen, is Hytera vooruitstrevend met de ontwikkeling en uitbouw van producten en oplossingen op het vlak van TETRA en DMR systemen. De laatste jaren is Hytera zeer actief met de doorontwikkeling van de nieuwste technologieën (M-t-M, IoT) in (private) netwerken en bijbehorende communicatieapparatuur.

In de ontwikkeling van haar digitale radiocommunicatie oplossingen hanteert Hytera geavanceerde technologieën en staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. De organisatie biedt complete en op maat gemaakte communicatie oplossingen en heeft in China een fors marktaandeel in de markten overheid, openbare veiligheid, nutsbedrijven, transport, industrie en vele andere markten.

Om oplossingen te kunnen leveren die altijd gericht zijn op technologische vooruitgang, investeert Hytera jaarlijks meer dan 10% van de omzet in R&D. Met het omarmen van het digitale tijdperk binnen de industrie, heeft Hytera een product-serie ontwikkeld die voldoet aan de geldende TETRA, DMR en PDT normen. De organisatie speelt een belangrijke rol in de toekomst van digitale communicatie over de hele wereld.

Meer weten? Kijk ook eens op www.hytera-mobilfunk.nl.