CeoTronics

​Flash biedt u een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogstaande audioaccessoires van onder andere CeoTronics.

CeoTronics heeft een uitgebreide lijn ATEX accessoires, voor optimaal gebruik van uw communicatieoplossing. Naast de ATEX accessoires zijn ook accessoires voor non-ATEX gebieden verkrijgbaar.

Profiel

CeoTronics is sinds 1985 een betrouwbare aanbieder van accessoires voor uw radiocommunicatieapparatuur. Dankzij haar eigen R&D afdeling is de organisatie in staat voortdurend innovatieve en praktische oplossingen te ontwikkelen voor elke toepassing.

Het begon met een business idee: om de beste elektronische systemen voor professionele communicatie onder moeilijke omgevingsomstandigheden te ontwikkelen en internationaal te promoten. Dit doel werd vormgegeven door de oprichting  van CeoTronics GmbH in Rödermark in mei 1985.

Vandaag, meer dan 30 jaar later, heeft CeoTronics 140 medewerkers in dienst en is het een internationaal erkend bedrijf. De groep bestaat momenteel uit drie vestigingen in drie landen, sales medewerkers in binnen- en buitenland en partners die haar producten in meer dan 40 landen over de hele wereld verkopen.

Meer weten? Kijk ook eens op www.ceotronics.de.