Ruim 5.000 kritieke processen rekenen op een stabiel Private Mobile Network van Flash.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Corporate story

Onze wereld is verbonden. Bedrijven, mensen en systemen communiceren, ongeacht plaats en tijd. Technologische innovaties volgen elkaar snel op en processen op de werkvloer worden complexer en dynamischer. Dat brengt risico’s met zich mee. Als een missie- of bedrijfskritiek proces stilvalt, heeft dat gevolgen voor de veiligheid én resulteert dat in hoge kosten. Communicatie is in zulke situaties van essentieel belang.

Flash verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier. Onze branche-specifieke ervaring stelt ons in staat om uw bedrijfs- en communicatieprocessen integraal te bekijken én te doorgronden. We kijken daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. In onze oplossingen staat een stabiel Private Mobile Network centraal. Deze netwerken ontwikkelen, onderhouden en beheren we voor u. Waar nodig integreren we reeds aanwezige of nieuwe technologieën en systemen met als doel uw bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger te maken. 

Lees meer

De Kunst van het Verstaan 
Dat Flash geworteld is in Rotterdam, ziet u terug in onze bedrijfsvoering. We houden van korte lijnen en bieden optimale, gerichte ondersteuning. We luisteren goed naar uw behoeften, maken waar wat we toezeggen en doen graag nog een stapje extra. Daardoor bieden we stabiele en klantgerichte oplossingen en groeiden we van pionier tot marktleider. Elkaar verstaan en begrijpen is de essentie. Sterker nog, het is ons bestaansrecht. We noemen dat De Kunst van het Verstaan.

“Tegenwoordig geven we een extra duiding aan De Kunst van het Verstaan,” zegt Simone van Putten. “Flash heeft zich ontwikkeld tot een ervaren consultant die alert is op innovaties en deze vertaalt naar de werkvloer. Ontwikkelingen, zoals machine-to-machine communicatie, internet of things en business intelligence, past Flash integraal toe. Met onze producten en oplossingen vertalen wij de wensen van onze klanten naar functionele toepassingen.”

Uw communicatie, onze zorg 
Flash onderscheidt zich met het unieke Full Service Concept. U kunt uw zorg voor de communicatie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om de inzet van portofoons of om het inrichten van complexe systemen; we bieden maatwerk.

Als uw communicatieprocessen eenmaal zijn ingericht, dan moeten deze eenvoudig en realtime te beheren en monitoren zijn. Ons Online Klantportal speelt hierop in. Deze managementtool biedt inzicht in orders, facturen, onderhoudshistorie en ingeplande servicewerkzaamheden. Ook het plaatsen van online service calls gaat in een handomdraai. Onze engineers werken op de klantlocatie met tablets, zodat werkbonnen en specifieke rapportages digitaal kunnen worden ingevoerd en opgevraagd. Daarnaast heeft Flash met ruim 25.000 portofoons de grootste huurvloot in de branche, waardoor u snel over extra capaciteit kunt beschikken. 

Samenwerken met Flash
Flash brengt verbindingen tot stand om de veiligheid, efficiëntie en continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen. Dat doen we met onze klantgerichte diensten en producten, maar ook door bewust de samenwerking te zoeken. Met u als klant, maar ook met leveranciers en partners. Net als Flash hebben onze partners kwaliteit, kennis en innovatie hoog in het vaandel staan. 

Betrouwbare communicatie is essentieel voor uw bedrijfsprocessen. Continuïteit is daarbij belangrijk. Volgens Graydon behoort Flash tot de 5% meest kredietwaardige bedrijven in Nederland. Kortom, Flash is een stabiele partner die er morgen ook nog is. Onze dienstverlening wordt door klanten erkend en gewaardeerd, getuige onze hoge loyaliteitsscore (35%) en klanttevredenheid (8,3). Ook samenwerken met Flash? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsfilm

Bekijk ook onze bedrijfsfilm. U krijgt in circa 2 minuten een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Missie en visie

Onze visie en missie zijn leidend in onze bedrijfsvoering. 

Visie
Als organisatie streven we naar een 100% veilige en efficiënte werkomgeving voor iedereen door het bieden van één integrale toepassing voor data, spraak en technologie.

Missie
Als ervaren, inventieve partner verbinden wij organisaties, mensen en systemen met behulp van private mobile networks. Daarmee bieden wij continuïteit aan bedrijfsprocessen én maken wij bedrijfsprocessen veiliger, inzichtelijk en efficiënter.

Dit doen we door:

  • organisaties, mensen en systemen slim met elkaar te verbinden;
  • te werken aan innovatie; 
  • co-creatie met klanten en partners;
  • het inzetten en delen van kennis (over de markt, bedrijfsprocessen en technologie);
  • het bieden van een full-service dienstverleningsconcept; 
  • een mentaliteit die gericht is op “de Kunst van het Verstaan”.

Geschiedenis

Ruim 20 jaar geleden begon Flash als pionier in radiocommunicatie met de verhuur van portofoons. Al snel werden daar de verkoop van en het onderhoud op bedrijfskritische mobiele radiocommunicatie oplossingen aan toegevoegd. 

Flash heeft zich ontwikkeld tot een ervaren consultant die alert is op innovaties en deze vertaalt naar de werkvloer. Ontwikkelingen, zoals machine-to-machine communicatie, internet of things en business intelligence, past Flash integraal toe. Met onze producten en oplossingen vertalen wij de wensen van onze klanten naar functionele toepassingen.

Vandaag de dag
Inmiddels zijn wij marktleider in Nederland en België, met vestigingen in beide landen, om onze dienstverlening optimaal te kunnen garanderen. Onze organisatie telt ruim honderd professionals die dagelijks voor u klaar staan en u kunnen adviseren over en ondersteunen in alle zaken rondom missiekritieke communicatie en (private) mobiele netwerken.

Flash in cijfers

Betrouwbare communicatie is essentieel voor uw bedrijfsprocessen. Continuïteit is daarbij belangrijk. Volgens Graydon behoort Flash tot de 5% meest kredietwaardige bedrijven in Nederland. Kortom, Flash is een stabiele partner die er morgen ook nog is. Onze dienstverlening wordt door klanten erkend en gewaardeerd, getuige onze hoge loyaliteitsscore en klanttevredenheid.


1996

Oprichting

3

Vestigingen in Nederland en België

25.000

Huurvloot mobile devices

100+

Medewerkers in dienst

35%

Loyaliteitsscore klanten

8,3

Klanttevredenheid

31 miljoen

Omzet

5%

Meest kredietwaardige bedrijven in NL (Graydon)

250

Private digitale netwerken in Nederland en België

Downloads