Full Service Concept

Mobiele bereikbaarheid is binnen uw organisatie van levensbelang. Van uw apparatuur verwacht u kwaliteit en betrouwbaarheid. Van uw leverancier verwacht u expertise en flexibiliteit. Onze dienstverlening gaat verder. Wij bieden u service op maat, waarbij u zelf die componenten uit ons zogenoemde Full Service Concept selecteert waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Met het Full Service Concept van Flash kunt u uw zorg voor communicatie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om portofoons of private netwerken. Uw heeft de keuze. Daarmee wordt úw communicatie ónze zorg. Het Full Service Concept van Flash bestaat onder andere uit: 

  • Flexibel huren van apparatuur.
  • Modulaire servicevormen voor service op maat.
  • Online klantenportal voor real-time beheer van uw communicatievloot.
  • Service management als de toegevoegde waarde in service.


Als uw communicatieprocessen eenmaal zijn ingericht, dan moeten deze eenvoudig en in realtime te beheren en monitoren zijn. Ons Online Klantportal speelt hierop in. Deze managementtool biedt inzicht in orders, facturen, onderhoudshistorie en ingeplande servicewerkzaamheden. 

Ook het plaatsen van online servicecalls gaat in een handomdraai. Onze engineers werken op de klantlocatie met tablets, zodat werkbonnen en specifieke rapportages digitaal kunnen worden ingevoerd en opgevraagd. 

Daarnaast heeft Flash met ruim 25.000 portofoons de grootste huurvloot in de branche, waardoor u snel over extra capaciteit kunt beschikken. Als professionele marktleider in Nederland en België garanderen wij niet alleen de beste service; we doen graag nog een stapje extra.

Ons Full Service Concept in beeld

Bekijk ook de animatie over ons Full Service Concept. U krijgt in 'slechts' 2,5 minuten een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat. 

Toon meer

Relevante cases

Organisaties van diverse groottes en uit diverse branches vertrouwen op Flash Private mobile Networks. Ontdek wie u voor gingen. 

Downloads

Download voor meer informatie de Nederlands- of Engelstalige leaflet over ons Full Service Concept