Business Intelligence
Nieuws -

Volg dit advies voor de reiniging en desinfectie van uw apparatuur

En voorkom schade en ongemak

Vragen over reiniging en desinfectie van apparatuur blijven bij ons binnenkomen. En dat is logisch. Door Corona zijn wij allen extra alert en willen de verspreiding van het virus helpen te voorkomen. Door het volgen van de juiste handleidingen voorkomen we onnodig schade en ongemak aan de toestellen.

Ons productportfolio is groot en bij veel verschillende klanten in omloop. Wij hebben de handleidingen voor het desinfecteren en reinigen bij onze partners opgevraagd. (Zie onder) Deze passen wij, indien nodig, aan naar de laatste inzichten. Wij adviseren u deze pagina regelmatig na te lopen op aanvullingen en verbeteringen van inzicht. Ook voor mogelijke effecten op langere termijn (die op dit moment nog niet helemaal te voorzien zijn) is het van belang die instructies en de aanpassingen daarop nauwkeurig te blijven volgen. Mocht uw fabrikant toch niet vermeld zijn, neem dan contact met ons op via sales@flash-privatemobilenetworks.com, dan zoeken wij dat samen met u verder uit.

Het toepassen van desinfectiemiddelen moet zeer zorgvuldig worden afgewogen. Specifieke leveranciers- en veiligheidsvoorschriften van deze middelen moeten in acht worden genomen om de apparatuur wel te reinigen maar niet te beschadigen.
Te allen tijde dienen de middelen eerst op een doek aangebracht te worden en nooit direct op het apparaat. 

Voor algemene hygiënemaatregelen ten aanzien van het gebruik van onze apparatuur adviseren ook wij uiteraard om de richtlijnen van het RIVM en de aanpassingen daarop nauwkeurig te blijven volgen. 

Bij twijfel, neem vooral contact met ons op! Wij willen u zo goed als mogelijk van dienst zijn.

Team Flash

Klik op onderstaande merken voor desbetreffende richtlijnen:

Hytera

3M Peltor

Savox

Motorola

Kenwood

Sonim

Tipro Dispatcher PC

Pepperl & Fuchs (ECOM)

Swissphone

TeloSystems

I.Safe
Vanuit I.Safe is het volgende advies gegeven: Voor het desinfecteren van uw I.Safe Smartphone wordt aangeraden om Isopropanol te gebruiken. Gebruik geen zeep of handgel. 

Ceotronics
Vanuit Ceotronics is het volgende advies gegeven: Wissel de headsets zo min mogelijk uit, indien dit toch moet gebeuren, vervang dan de microfoon-hoesjes na ieder gebruik. Maak ook regelmatig de oorkappen en/of de sweat absorbers schoon.