Untitled Design 10
Nieuws -

Trotse partner van Rotterdam Zwemt en KNRM

Deel uitmaken en iets terug doen voor de Rijnmondse samenleving

Flash streeft naar een 100% veilige en efficiënte werkomgeving voor iedereen. Wij verbinden organisaties, mensen en systemen met behulp van communicatie oplossingen. Daarmee bieden wij continuïteit aan bedrijfsprocessen én maken wij bedrijfsprocessen veiliger, inzichtelijk en efficiënter.

Het bijdragen aan veiligheid en het willen verbinden geven wij vorm door het aangaan van samenwerkingen. We sponsoren individuele acties of gaan partnerships aan met goede doelen, zodat wij belangeloos iets terug kunnen doen voor de maatschappij. Door het actief ondersteunen van maatschappelijke instanties verbinden we ons aan de samenleving, zowel op landelijk als regionaal niveau.

Met onze Rotterdamse roots willen wij deel uitmaken en iets terug doen voor de Rijnmondse samenleving. Wij zijn dan ook trotse partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en de stichting Rotterdam Zwemt. Twee maatschappelijke partnerships gericht op menselijke veiligheid op en in het water en die aansluiten op ons DNA “veiligheid bieden en verbonden zijn”.  

Over Rotterdam Zwemt

Rotterdam Zwemt is een initiatief waarbij 15 zwembaden samenwerken en het belang van kunnen zwemmen promoten. Rotterdam is op het gebied van zwemwater rijkelijk bedeeld, het kunnen zwemmen draagt daarom bij aan de veiligheid en redt levens. Iedere week leren zo’n 14.000 kinderen zwemmen. 

Over de KNRM

De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Met ruim 1.300 vrijwilligers staan zij 24 uur per dag klaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan  iedereen die hierom vraagt. 

Please accept marketing-cookies to watch this video.