20190321 084745
Nieuws -

Terugblik Flash Experience 2019

Met een video van de Flash Experience door Gert Jan Wolf

Een korte terugblik op onze jaarlijkse Flash Experience, met onze klanten in de hoofdrol. Veel aandacht voor nieuwe manieren van werken met daarin de rol van (communicatie) technologie, de inzet van smart devices als business enabler en de eisen die gesteld worden aan mobiele 4G/5G netwerken als het gaat om missiekritische communicatie.

Onze klanten Shell Nederland Chemie, Stichting Waternet en Gemeente Rotterdam Stadsbeheer deelden hun visie en praktijkervaringen met de ruim 100 relaties van Flash die dag, waarbij in de middag volop ruimte was voor discussie tijdens interactieve break-out sessies. 

Ook volop aandacht voor Flash SmartCom, de nieuwe landelijke missiekritische Push-to-Talk applicatie mét prioriteit, op het mobiele netwerk van T-Mobile. Waarom dit netwerk geschikt is voor missiekritische communicatie werd door T-Mobile stapsgewijs toegelicht, evenals de ontwikkelingen richting een virtueel privaat netwerk. Hiermee onderbouwt T-Mobile haar rol als strategische netwerkpartner in missiekritische communicatie, nu maar zeker ook in de toekomst.

Meer weten of een offerte aanvragen? Mail naar info@flash-pmn.com of bel naar 0181 - 25 00 25. Onze accountmanagers helpen u graag!

Please accept marketing-cookies to watch this video.