Beeld Flash Experience 2020
Nieuws -

Met één druk op de knop, altijd verbinding

Veilig communiceren op uw evenement

Flash Smart Com is zeer geschikt voor organisaties die tijdens een evenement behoefte hebben aan gegarandeerde communicatie, waarbij er met één druk op de knop direct verbinding is.

Van het beveiligen van medewerkers in noodsituaties tot het assisteren van verkeersregelaars die ervoor moeten zorgen dat het verkeer niet stagneert, garantie op een directe verbinding is een vereiste om deze risico's te kunnen beheersen. 

Spraak- & datacommunicatie

Met Flash Smart Com hebben gebruikers de zekerheid om op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau ten alle tijden met elkaar in verbinding te staan. Zij krijgen toegang tot een afgeschermd deel van het T-Mobile netwerk, met prioriteit en gegarandeerde beschikbaarheid. 

Referentie: LatinVillage

Om de veiligheid van bezoekers te waarborgen, werden beveiliging, verkeersregelaars, buschauffeurs en festivalmedewerkers van LatinVillage voorzien van communicatie met prioriteit via 4G. Lees meer

Snel en veilig betalen

Naast betrouwbare spraak- & datacommunicatie is de Smart Com-oplossing ook bruikbaar voor alle pinbetalingen. Hiermee behoren pinstoringen, door een overbelast netwerk, tot het verleden. 

Ook dankzij de inzet van Flash Smart Com de in- en uitstroom van duizenden bezoekers op rolletjes laten lopen? Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 (0) 181 25 00 25. Wij helpen u graag verder.