652730 Pozcnx 220
Nieuws -

Flash voorziet verkeersregelaars van gegarandeerde communicatie

Verkeersregelaars zorgen voor een veilige en optimale verkeersdoorstroming. Of het nu gaat om transportbegeleiding, een calamiteit of evenement, een verkeersregelaar moet erop vertrouwen altijd te kunnen communiceren. Zij hebben behoefte aan een netwerk voor groepscommunicatie dat over het volledige werkterrein dekking biedt, zodat verkeersprocessen soepel kunnen verlopen en de kans op ongelukken verminderd.

Door de inzet van Push-to-Talk (PTT) Smart Com biedt Flash verkeersregelaars een oplossing op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau. Zij krijgen toegang tot een afgeschermd deel van het netwerk, met prioriteit en gegarandeerde beschikbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om via een openbaar netwerk missiekritisch te communiceren, ongeacht de locatie van een gebruiker.  

Altijd verbinding & dekking

Flash maakt gebruik van het T-Mobile netwerk, dat zich kenmerkt door een hoge datacapaciteit, landelijke 4G+ dekking en een hoge datasnelheid. Alle verkeersregelaars zijn hierdoor verzekerd van snelle en adequate communicatie, waardoor de kans op verkeersongevallen zal verminderen.

Door een back-up stroomvoorziening en een eventuele fall-back netwerkprovider biedt Smart Com extra zekerheid. Hierdoor is communiceren altijd mogelijk, ook (en vooral) in kritische situaties.

Complete dienst

Smart Com wordt geleverd als complete dienst, bestaande uit een device, applicatie, SIM-kaart en een netwerkaansluiting. Naast de PTT-dienst kan ook een meldkamer-applicatie worden afgenomen en een beheeromgeving voor mobile devices. Door de meldkamer-applicatie staan verkeersregelaars met één druk op de knop met elkaar én de meldkamer in verbinding. De meldkamer-applicatie biedt tevens de mogelijkheid tot het lokaliseren van alle gebruikers, hierdoor wordt het overzicht bewaard en de veiligheid van verkeersregelaars gegarandeerd.

Belangrijke kenmerken van Flash Smart Com:

  • Eén complete dienst: device, applicatie, SIM-kaart en een netwerkaansluiting;
  • Volledige dekking op regionaal en landelijk niveau via het T-Mobile netwerk;
  • Altijd verbinding door gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid.
  • Snelle communicatie door een gespreksopbouw van minder dan 0,5 seconden;
  • GPS locatiebepaling voor directe hulp ter plaatse;
  • Overzicht en betere veiligheid door meldkamer applicatie;
  • Direct en flexibel inzetbaar.


Ook uw verkeersregelaars voorzien van gegarandeerde communicatie? Lees hier meer over Flash Smart Com

Of neem contact met ons op via e-mail of telefonisch via +31 (0) 181 25 00 25