652730 Pozcnx 220
Nieuws -

Flash voorziet verkeersregelaars van gegarandeerde communicatie

Verkeersregelaars zorgen voor een veilige en optimale verkeersdoorstroming. Of het nu gaat om transportbegeleiding, een calamiteit of evenement, een verkeersregelaar moet erop vertrouwen altijd te kunnen communiceren. Het is noodzakelijk dat zij gebruik maken van een netwerk wat over het volledige werkterrein dekking biedt, geschikt is voor groepscommunicatie én altijd beschikbaar is.

Dankzij de Smart Com oplossing van Flash kunnen verkeersregelaars continu met elkaar in verbinding staan, het overzicht behouden en de veiligheid waarborgen, op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau. Gebruikers krijgen toegang tot het T-Mobile netwerk, met prioriteit en gegarandeerde beschikbaarheid, waardoor groepscommunicatie en missiekritisch communiceren mogelijk is.

Zekerheid

Met Smart Com biedt Flash communicatie als een complete dienst. De verbinding loopt via een afgeschermd deel van het T-Mobile netwerk. Een netwerk wat zich kenmerkt door een hoge datacapaciteit en -snelheid en een landelijke 4G+ dekking. Alle betrokken verkeersregelaars zijn hierdoor verzekerd van bereikbaarheid. Communiceren is altijd mogelijk, ook (en vooral) in kritische situaties.    

Belangrijke kenmerken van Flash Smart Com:

  • Eén complete dienst;
  • Landelijke dekking via het T-Mobile netwerk;
  • Groepscommunicatie op basis van spraak en data;
  • GPS voor locatiebepaling;
  • Snelle gespreksopbouw van minder dan 0,5 seconden;
  • Directe en flexibele inzetbaarheid.


Uw verkeersregelaars voorzien van gegarandeerde communicatie? Lees hier meer over Flash Smart Com

Of neem contact op met Robin Vreugdenhil via e-mail of telefonisch via +31 (0) 181 25 00 25