Ride For The Roses
Nieuws -

Flash verzorgt de communicatie tijdens de Ride for the Roses 2018

Op zondag 9 september aanstaande is de 21e editie van de Ride for the Roses. Dit bijzondere wielerevenement, ditmaal in en rond de gemeente Haarlemmermeer, heeft een peletonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer. Ride for the Roses is inmiddels een begrip in Nederland. Het is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan deelnemen en waarbij iedere deelnemer aan de finish een roos ontvangt. Deze roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Met de inzet van Flash Smart Com en de benodigde smartphones organiseert Flash Private Mobile Networks de bereikbaarheid van alle betrokken medewerkers, vrijwilligers en hulpverleners tijdens de Ride for the Roses. Dankzij de communicatieoplossingen van Flash kunnen de betrokkenen over de gehele route continu met elkaar in verbinding staan, het overzicht behouden en de veiligheid tijdens het wielerevenement waarborgen.

Over Flash Smart Com

Flash Smart Com is de nieuwe Push-to-Talk oplossing van Flash waarmee lokaal, regionaal of landelijk kan worden gecommuniceerd. Altijd en overal, mét  een hoge beschikbaarheid. Met Flash Smart Com biedt Flash communicatie als een dienst. De verbinding loopt via een afgeschermd deel van het T-Mobile netwerk. Dit netwerk kenmerkt zich door een hoge datacapaciteit, landelijke 4G/4G+ dekking en een hoge gemiddelde datasnelheid.