Flash Forward
Nieuws -

Flash verloot Flash Forward lesmaterialen

In september en oktober konden onze klanten zich aanmelden voor onze Flash Forward actie waarbij zij kans maakten op gratis lesmaterialen. Mammoet is hierbij als winnaar uit de bus gekomen!

Flash Forward is ons kennis- en opleidingsplatform dat bijdraagt aan veilig en efficiënt communiceren. Waarom wij Flash Forward hebben ontwikkeld? Omdat wij van klanten regelmatig klachten kregen over hun netwerk die uiteindelijk te herleiden waren tot onjuist gebruik van de portofoons.

In de praktijk blijkt namelijk dat veel medewerkers niet weten hoe zij hun portofoon moeten gebruiken om zo goed mogelijk verstaanbaar te zijn. Zij staan bovendien niet stil bij de consequenties van het niet goed opladen van de accu, het niet aanzetten van de portofoon of het niet activeren van de Man-Down functie. Het kan leiden tot onveilige situaties en zelfs tot dodelijke incidenten.

Flash heeft een heel eigen visie op wat er wel nodig is om een ieder veilig en efficiënt te laten communiceren. Wij hebben daarom Flash Forward ontwikkeld: een uniek platform voor de overdracht en uitwisseling van kennis. Omdat wij van mening zijn dat door meer kennis, medewerkers beter begrijpen waarom communicatie belangrijk is. Voor henzelf, maar ook voor hun collega's.

Wilt u Flash Forward inzetten om het kennisniveau van uw medewerkers te verhogen en veilig en efficiënt communiceren te garanderen? Of heeft u nog vragen over Flash Forward? Neem voor een vrijblijvend advies of een persoonlijke demo contact met ons op via +31 (0) 181 25 00 25.