Kto
Nieuws -

Flash trots op resultaten Klanttevredenheidsonderzoek 2017

Een aantal weken geleden verzochten wij onze klanten om deel te nemen aan een onderzoek naar de tevredenheid over Flash. Het klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door Integron, is inmiddels afgerond en wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname. Uw input is voor ons van groot belang om onze organisatie te kunnen verbeteren, zodat wij onze klanten nu en in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

De resultaten

Sinds het voorgaande onderzoek (2015) is er veel veranderd bij Flash. Wij introduceerden een nieuwe naam, verwelkomden dankzij de overname van Cuna veel nieuwe collega's en omarmden nieuwe technologieën en nieuwe vormen van dienstverlening. 

Uit de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek blijkt gelukkig dat wij de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn, ondanks deze ingrijpende veranderingen, hebben kunnen waarborgen. Flash krijgt als organisatie het cijfer 8,0 en ook onze Engineers, ons Customer Service Center en onze afdelingen Sales en Facturatie scoren opnieuw een 8 of hoger!

Wij zien in de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek bovendien terug dat onze klanten vinden dat onze kernwaarden ook echt bij ons passen. 83% van de ondervraagden erkent bijvoorbeeld dat wij een ervaren specialist en expert zijn op het gebied van bedrijfskritische communicatie. Zij zijn daarnaast van mening dat wij hen goed op de hoogte houden van nieuwe innovaties. 

Wij zijn trots op deze mooie resultaten!

En nu?

Wij gaan alle verbeterpunten aandachtig doornemen en onze dienstverlening waar mogelijk verbeteren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Naar aanleiding van de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek van 2015 hebben wij onder meer de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Persoonlijke bereikbaarheid van onze storingsdienst buiten kantoortijden. U wordt nu 24/7 te woord gestaan door onze medewerkers.
  • Vernieuwde procedures voor meer efficiency en reductie van de foutkans in het klanttraject. Flash heeft zelfs de ISO 9001:2015 certificering behaald.
  • Ontwikkeling van een mobiele applicatie t.b.v. verdere digitalisering van onze administratie en het direct online ter beschikking stellen van getekende werkbonnen.
  • Introductie van het kennis- en opleidingsplatform Flash Forward, dat bijdraagt aan veilig en effectief communiceren. 


Contact

Heeft u nog vragen over de resultaten van ons klanttevredenheidsonderzoek, dan kunt u contact opnemen met onze marketingmedewerkers via het telefoonnummer +31 (0) 181 25 00 25 of per e-mail via marketing@flash-pmn.com.