Wereldhavendagen2
Nieuws -

Flash sponsort wederom de Wereldhavendagen

Sabine Bruijnincx, Directeur van de Wereldhavendagen: “Radiocommunicatie speelt een cruciale rol in het draaien van een evenement met ruim 400.000 bezoekers. Het terrein is groot, er zijn veel bezoekers en de organisatie dient met alle locaties goed verbonden te zijn. Radiocommunicatie maakt het mogelijk dat onze medewerkers, vrijwilligers, toeleveranciers en productie met elkaar kunnen communiceren.”

Om ook van de 41e editie van de Wereldhavendagen (7 t/m 9 september 2018) een veilig en succesvol event te maken, maakt de organisatie van de Wereldhavendagen opnieuw gebruik van onze slimme communicatieoplossingen. Wij sponsoren de benodigde portofoons, basisposten en repeaters.

Flash Smart Eye

Flash levert bovendien twee Flash Smart Eye-cameramasten voor 24/7 camerabewaking, ten behoeve van crowd control. Flash Smart Eye maakt het voor de bewaking mogelijk om het overzicht te behouden en over de drukte heen te kijken.

Sabine Bruijnincx, Directeur van de Wereldhavendagen: “Flash heeft ons sinds 2016 optimaal ondersteund op het gebied van communicatie. Mede dankzij de bijdrage van Flash waren de Wereldhavendagen een groot succes.”